Goed voer en schoonmaakmiddel voor Asoka

Goed voer en schoonmaakmiddel voor Asoka | Geld inzamelen
 
 
Ik ga Asoka bezoeken en het voer zelf brengen!

Ieder jaar rij ik naar Spanje. Mijn auto bomvol voer en spulletjes die gedoneerd worden voor de Asoka asielen en voor mezelf een tandenborstel, wat kleren en natuurlijk het allerbelangrijkste, mijn eigen honden. Die gaan niet mee naar het asiel, maar wel mee naar Spanje.

De Asoka asielen onderscheiden zich door de goede zorg voor de dieren. Een no-kill beleid, goede medische zorg, zo goed mogelijk verzorgen van de dieren. Maar, door tegenwerking van de gemeente hebben ze ook echt behoorlijke uitdagingen. Na een actie om het Asoka Orihuela niet in handen te laten vallen van een verdelgingsbedrijf (dan worden alle dieren na enkele weken gedood), heeft Asoka gelukkig het asiel kunnen behouden, maar ze krijgen geen cent meer voor voer. Met een paar honderd honden en katten loopt die rekening best snel op. Zo helpen we ook Asoka San Vicente en Asoka Castalla.

Ieder jaar zet ik zoveel mogelijk online op onze Facebook pagina, je kunt hier ook kijken wat we met je geld doen: https://www.facebook.com/SpulletjesencentjesvoorAsoka/

In Spanje heb ik een account bij een groothandel, zodat we zo goedkoop mogelijk goed voer in kunnen kopen. Je kunt doneren via deze pagina, maar ook direct op NL42 ABNA 0425 7257 23 tnv C.J. Burgemeester ovv Goed Voer

Christine Burgemeester
30-01-2019

Inmiddels is er via Tikkie en directe storting en via deze pagina totaal ongeveer 150 euro bij elkaar gespaard. Ik hoop dat jullie willen blijven doneren, zodat we goed kunnen helpen!


6 donaties
€ 105,00
Doel: € 1.000,00
10%

Deze actie is gesloten.