Goed en veilig vervoer voor mijn uitlaatservice

Goed en veilig vervoer voor mijn uitlaatservice | Geld inzamelen
 
 
Mijn droom. Mijn uitlaatservice uitbreiden en volledig voor mezelf aan de slag!

Lieve vrienden, familieleden, klanten, oud-collega's, kennissen, etc.

Ik heb wat moeite met woorden vinden, ik kan nog steeds niet helemaal geloven dat ik deze stap zet. Hulp vragen is lastig voor mij. Zeker wanneer ik, zoals nu, moet vragen om financiële hulp. Maar ik heb een droom en om deze waar te kunnen maken, moet ik om hulp vragen.

Jullie weten allemaal dat ik met veel plezier met honden werk. Momenteel heb ik een aantal klanten, waarmee ik een leuk zakcentje bij verdien.
Mijn droom is om volledig voor mezelf te kunnen werken, in mijn werk met honden. Om dit te kunnen verwezenlijken, moet ik uitbreiden. Flink uitbreiden. Dit is echter momenteel niet mogelijk in verband met het vervoer wat ik tot mijn beschikking heb. Ik heb beperkt plaats, omdat ik mijn eigen autootje gebruik. In verband met veiligheid van de honden kan ik maar een beperkt aantal honden meenemen, en ik moet goed plannen omdat niet alle honden zomaar bij elkaar geplaatst kunnen worden, waardoor ik regelmatig nee moet zeggen tegen (potentiële) klanten. Er is veel vraag naar uitlaatservice, ik zou uit kunnen breiden, wanneer ik de financiële mogelijkheid zou hebben om een bus aan te schaffen waar ik hokken in kan plaatsen. Een bus met ingebouwde hokken kost echter al snel €5000,-. En dit is de reden waarom ik jullie, wellicht brutaal maar toch heel voorzichtig, vraag om een donatie. Een (kleine) bijdrage, in de hoop dat ik op korte termijn goed vervoer voor mijn uitlaatservice aan kan schaffen.

Ik voel enerzijds wat schaamte dat ik jullie zo om hulp vraag, anderzijds wil ik ontzettend graag aan de slag dat ik mijn trots opzij zet en jullie toch om hulp wil vragen.

Het doel: uitbreiden van mijn uitlaatservice en fulltime voor mezelf aan de slag
Het middel: bus (Renault Trafic / Hyundai H200) + hokken
Hoe kunnen jullie me helpen: een donatie doen (als je wilt en kunt! Je kunt al doneren vanaf €5,-) en het delen van deze doneeractie met bekenden via Social Media etc


Ik wil jullie bij voorbaat bedanken voor alle hulp en steun. Ik heb nu al een warm gevoel door de eerste fijne reacties die ik al gehad heb. Iedereen die me gaat helpen, door te doneren of door te delen, een gemeende en oprechte dank je wel.   

Nicky


P.S. Iedere donatie gaat naar de aanschaf van de bus. Wanneer om een of andere reden de aanschaf niet door zou gaan, krijgt iedereen zijn of haar donatie van mij persoonlijk terug.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
49 donaties
€ 2.295,00
Doel: € 5.000,00
45%

Deze actie is gesloten.