GOALL thurtien

GOALL thurtien | Geld inzamelen
 
 
Definitief ontwerp van een vliegmachine

Sinds twee februari doe ik mee aan een uitdaging die al enige tijd bezig is. De competitie is van Boeing en ik sta te popelen om mee te doen aan de final Fly-off in de eerste kwart van 2020. De bedoeling is dat ik een vliegmachine ontwerp en het zo uiteindelijk kan bouwen. Om het voor elkaar te krijgen met behulp van professionals heb ik wel een professioneel ontwerp nodig. Ik stel mijzelf graag voor.

Mijn naam is Mohammed Amin, 24 jaar en zeer ambitieus over de toekomst. Ik heb aan de Haagse Hogeschool gezeten voor drie jaar en kreeg op een gegeven moment ideeën die mij enthousiasmeerde. Het begon allemaal bij een WC bril die ik wou innoveren. Zodra ik dit idee kreeg voelde ik mij fantastisch en bleef doorgaan op het onderwerp: innoveren. Ik heb hiervoor een inschrijving gedaan bij de KVK met de naam GOALL. 'Go all ways' is het motto, gevolgd door 'always going for better solutions'. Met slag en stoot kwam ik op een tweede idee, gevolgd door een derde idee en zo bleef ik doorgaan. Mijn laatste idee was op school aan bod gekomen met een minor waar ik aan meedeed genaamd: stad van de toekomst. Ik heb risico's genomen door al mijn focus en aandacht op het process te zetten en ben toen op het idee vliegen gekomen waar ik dolenthousiast over ben. Ik had het uitgesteld tot ik hoorde over de competitie die momenteel nog bezig is ( https://www.herox.com/GoFly ) Meteen keek ik of eenieder ander op mijn idee was gekomen en dat was niet het geval. Ik geloof heilig in mijn ontwerp en heb dit kunnen optimaliseren tot een kunstwerk. De competitie loopt sinds september 2017 en ik kreeg mijn eerste ideetje in juni 2018. Ik heb hulp nodig van deskundige en die kunnen dat bieden, zodra ze er in geloven. De bedoeling is dat je electrisch de lucht in kan op een veilige manier. Ik vind het zeker de testen waard en zou mij hier heel graag mee bezig willen houden. Ik zal zeer zeker ieder hulp op prijs stellen in de toekomst.

Ik wil met behulp van auteurs een fantastisch boek schrijven. In dat boek komen alle gebeurtenissen die ik heb meegemaakt en het process tot mijn ideeën nauwkeurig in beeld. Het tekenen van een definitief ontwerp kost €75 per uur excl. btw. Help jij mee met de toekomst?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.