Go for africa

Go for africa | Geld inzamelen
 
 
Ik ga lessen autotechniek geven in Gambia, kan ik rekenen op uw sponsoring?

Mag ik u voorstellen: wij zijn Jeremy 19 jaar, Maikel 18 jaar en Rik 18 jaar. Wij zijn studenten van de opleiding Eerste Autotechnicus aan het Koning Willem 1 College.
Komende schooljaar gaan wij onze afstuderende stage geheel in het teken zetten van het goede doel. Samen hebben wij besloten ons in te zetten voor de stichting GO FOR AFRICA.

GO FOR AFRICA is een stichting die mensen in Senegal en Gambia helpen. Ze doen dit door kennis en de nodige middelen aan scholen en ziekenhuizen te geven. Door ieder jaar hier weer veel energie in te steken, komt er een positieve beweging en ontwikkeling in het land.
10 februari 2019 vertrekken wij met een auto naar Senegal en Gambia. Wij leggen dan maar liefst 7200km af met een auto in drie weken. Ter plaatse worden alle deelnemers over diverse scholen en instellingen verdeeld. De resterende 7 weken geven we lessen basis Autotechniek aan studenten. Hiervoor gebruiken we de auto, waarmee we gekomen zijn en alle onderdelen en lesmaterialen, die we voorafgaand hebben verzameld. Wij vliegen terug naar Nederland. De auto wordt gedoneerd aan een ziekenhuis of aan een school.
Wij hebben uw hulp nodig, steunt u ons team? Met uw sponsoring wordt het voor ons mogelijk om deze reis/ stage te gaan doen! We hebben geld nodig voor een auto en materialen om les te kunnen geven.

Als u ons wilt sponsoren of vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen: travelmechanics@hotmail.com 


Heel erg bedankt voor uw steun!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 415,00

Deze actie is gesloten.