Global Exploration Tanzania 2019

Global Exploration Tanzania 2019 | Geld inzamelen
 
 
Ik ga hulp verlenen en ervaring opdoen in Tanzania, hierbij heb ik uw hulp nodig!

Ik ben Jemima Veenhuizen, 16 jaar oud, en ik zit in mijn vierde jaar atheneum van het Sint Maartenscollege gelegen in Maastricht.

 

Ik heb de kans gekregen om in de zomer van 2019 een fantastische reis naar Tanzania te maken samen met alle deelnemers van deze actie van de stichting Global Exploration. Wij zullen verschillende doelen opstellen in Tanzania, waaronder het helpen van de samenleving in Tanzania valt. Wij zullen daarom ook echt niet zitten, de handen zullen uit de mouwen worden gestoken! Onze groep zal in 4 verschillende crews worden onderverdeeld:

 

1 Cultuur & economie

2 Educatie & recreatie & sport

3 Gezondheid

4 Natuur & omgeving

 

In de gegeven afbeeldingen staan de 4 hoofddoelen die we voor ons houden tijdens de reis en de 17 algemene doelen van de Global Exploration acties. Een van onze belangrijkste doelen is: Scholen voor Scholen. Het sponsorgeld zal naar verschillende doeleinden gaan:

 

Oltepes, Longido area
Een basisschool midden in Maasaï-gebied met veel te weinig klaslokalen. 300 kinderen hebben les in 4 lokalen en het leerlingaantal groeit ieder jaar. Samen met SGE gaat de omliggende gemeenschap in 2019 het nieuwe teachershouse afbouwen.
Geschatte kosten: €8000,-


Monduli Primary School, Monduli area
SGE bezoekt al jaren Monduli secondary school. In de buurt van deze school is ook Emurua Primary te vinden. Zoals veel scholen in Tanzania kampt ook deze school met een tekort aan klaslokalen. Samen met Monduli secondary bouwt SGE in 2019 een extra lokaal voor de basisschool.
Geschatte kosten: €7000,-

 

Wij zullen nieuwe vrienden maken op deze scholen en een positieve impact achterlaten. Het motto is dan ook #TogetherOneWorld.

Niet alleen de samenleving in Tanzania zal voordeel opdoen van onze reis, ook wij leerlingen zullen terugkomen met mooie herinneringen, ervaringen, lessen en avonturen die we onderweg hebben beleefd. 

 

Het sponsorgeld zullen we ophalen door verschillende acties te beginnen, zoals het verkopen van wafels of het organiseren van een sponsorloop. Zo hopen wij om uit eindelijk (32 leerlingen van de scholen Sint Maartenscollege en Bonnefanten College in Maastricht van Team Bomaas) per leerling een fantastisch bedrag van €1.800,- op te halen. Alle kleine beetjes helpen!

 

U kunt mij sponsoren onder andere op de volgende manieren waarbij u keuze heeft uit een aantal tegenprestaties: 

Vanaf een donatie van €25:

·      1 Global Exploration groetkaart als bedankje voor uw steun (per €25,- = 1 kaart)

 

Vanaf een donatie van € 100:

·      full colour boek van ons avontuur (per €100,- = 1 boek)

·      1 groetkaart  (per €25,- = 1 kaart)

·      naamsvermelding op de website (vorig jaar 40000 unieke dagbezoekers)

·      Naamsvermelding in ons full colour boek (6000 exemplaren)

 

Voor bedrijven bestaan er ook sponsorpakketen:

Sponsorpakket A: € 500

·      5 full colour boeken van ons avontuur

·      1 groetkaart  

·      Uw logo op de website (vorig jaar 40000 unieke dagbezoekers)

·      Uw logo in ons full colour boek (6000 exemplaren)

 

Sponsorpakket B: € 1000

·      10 full colour boeken van ons avontuur

·      1 groetkaart  

·      Uw logo op de website met hyperlink (vorig jaar 40000 unieke dagbezoekers), in het boek (6000 exemplaren) en op de groetkaart (1500 exemplaren)

 

Als u deze tegenprestaties wilt ontvangen, stuur mij dan even een mailtje en mocht het zo zijn dan u liever een factuur gestuurd wil worden, stuur mij dan een ook even mailtje naar het adres jjveenhuizen@hotmail.com Verstrekking van een factuur en de tegenprestaties hierboven zijn echter wel direct gekoppeld aan de officiele Global Explore inzameling

De stichting Global Exploration is een ANBI instelling dit is een algemeen nut beogende instelling, hierdoor is het mogelijk betalingen aan ANBI instellingen onder voorwaarden van de belasting af te trekken.

Als ik op deze fantastische reis wil gaan, heb ik uw hulp nodig om mijn doel van het sponsorbedrag te behalen. Alvast heel erg bedankt voor uw steun en hulp. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 750,00
Doel: € 600,00
125%

Deze actie is gesloten.