Global Exploration reis Tanzania 2019

Global Exploration reis Tanzania 2019 | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mij aan een onvergetelijke stage?

Hallo allemaal,

Mijn naam is Damian Koch ik ben 15 jaar en zit in 4 havo op het SintMaartenscollege Maastricht.

Komende zomervakantie ga ik samen met een groep van 30 leerlingen van het SintMaartenscollege en het Bonnefantencollege op reis naar Tanzania. Dit is niet zomaar een reis, we gaan namelijk in 3 weken tijd verschillende scholen bezoeken. Dit doen we in samenwerking met de stichting Global Exploration.

In Tanzania gaan we ons inzetten om de scholen te verbeteren, helpen waar we kunnen met de verbetering van de huisvesting. Het belangrijkste vind ik kennis opdoen van andere culturen en nieuwe contacten leggen.

Ik doe mee aan deze fantastische reis omdat het mij een erg leerzaam, mooi project lijkt waarbij ik andere culturen kan waanemen en ik ook nog eens de mensen daar mag helpen. Dit is zoals u misschien wel begrijpt een levenservaring voor mij die ik nooit meer ga vergeten.

Maar bij deze fantastische reis komt natuurlijk wel een kostenplaatje kijken. Een deel van de reis moeten we zelf betalen en het andere deel moeten we bij elkaar halen doormiddel van sponsering. Dit ga ik doen door diners te organiseren en zoveel mogelijk mensen te benaderen. 

U kunt mij helpen door een kleine bijdrage te leveren. Alle bedragen zijn welkom want daar helpt u mij enorm mee.

Alvast bedankt, met vriendelijke groet Damian

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 530,00
Doel: € 1.800,00
29%

Deze actie is gesloten.