Global Exploration Nepal

Global Exploration Nepal | Geld inzamelen
 
 
Ik ga in de zomer met Global Exploration naar Nepal.

Hallo, ik ben Anne Hoekema, 16 jaar en ik zit op het Bernard Lievegoed. Komende zomer ga ik met Global Exploration naar Nepal, op wereldburgerstage. Ik ga kennis maken met heel andere culturen en leefomstandigheden. Als ik weer terug ben, ga ik mijn ervaringen delen voor bewustwording in Nederland. Op de reis gaan we onder andere verschillende scholen bezoeken, hier zullen we lessen gaan geven en lokalen verven. Ook gaan we een Tibetaans dorp en een Boeddhistisch klooster bezoeken en een paar dagen in een gastgezin verblijven.

‘Niet Met Lege Handen Reizen’ is het motto van Global Exploration, daarom moet iedere deelnemer €1800 sponsorgeld ophalen. Een deel van dit geld gaat naar het scholen-voor-scholen project in Nepal. De scholen zijn de SERC School en de Chandra Kala Lower Secondary School. De SERC school is een school voor kinderen met een handicap. Helaas kan de school niet langer in het huidige gebouw verblijven en daarom wordt er een nieuw gebouw gebouwd. Wij gaan deze school ook bezoeken en, zover dat kan, gaan we helpen met de bouw van het nieuwe gebouw.

De 2e school, de Chandra Kala Lower Secondary School is een school die verwoest werd door  aardbevingen in 2015. De lessen worden nu in tenten gegeven totdat het nieuwe schoolgebouw klaar is. Deze school kunnen we zelf niet bezoeken omdat het gebied onbegaanbaar is, maar met het sponsorgeld zal een bijdrage worden geleverd aan de wederopbouw van de school.  

1800 Euro is een groot bedrag en ik hoop dat u me daar mee wilt helpen. Ik ben blij met iedere bijdrage, groot of klein.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 35,00
Doel: € 1.500,00
2%

Deze actie is gesloten.