Global exploration Mick

Global exploration Mick | Geld inzamelen
 
 
In de zomer van 2018 ga ik met een groep klas en schoolgenoten naar Peru.

Het coenecoop college organiseert al drie jaar samen met global exploration reizen naar het buitenland om de mensen daar te helpen en dit jaar gaat de reis naar Peru. Wij gaan daar langs bij Mama Alice. Zij vangt straatkinderen daar op en geeft ze een studie zodat ze later makkelijker aan een baan komen.

Wij gaan haar helpen met de bouw van de Ecolodge. Deze lodge is bedoeld om de straatkinderen uit Peru een kans op een baan te geven. Als alles af is, zullen de (voormalige) straatkinderen de Ecolodge gaan runnen en zal het open gaan voor binnenlandse en buitenlandse toeristen. 

Tot dan toe is Mama Alice volledig afhankelijk van donaties. Wij gaan persoonlijk naar Peru om het ingezamelde geld te brengen en om zelf een handje bij te helpen bij de bouw van deze lodge.

Ook zullen wij in verband met onze wereld burgerstage deelnemen aan het project scholen voor scholen. Dit houdt in dat wij langs mogen komen bij scholen in Peru en dat zij in ruil daarvoor bij ons langs mogen komen. 

Als u wilt doneren via deze website, druk dan op de rode knop met het "Doneer" en het hartje. 
Alvast bedankt.

  • Wilt u een donatie doen via uw bedrijf?
    Dat kan!! Stuur mij dan een bericht via +31 6 57693511. Wij zijn namelijk een AMBI-stichting, wat inhoudt dat u dat u het kunt aftrekken van de belasting. 
  • Heeft u interresse in sponsorpakketten met leuke extra's? Stuur mij dan ook een bericht via +31 6 57693511. 

Kijk voor meer acties op mijn website:www.globalperu2018.simpsite.nl Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

10 donaties
€ 655,00
Doel: € 1.800,00
36%

Deze actie is gesloten.