Global Exploration India

Global Exploration India | Geld inzamelen
 
 
Ik ga naar India als wereldburgerstage om hulp te verlenen, waarbij uw hulp hard nodig is.

Hallo allemaal,

Laat ik mij eerst even voorstellen: ik ben Iris troost en ik ben 15 jaar oud. Ik zit in het vierde jaar van gymnasium op het Stella Maris College in Meerssen.

In de zomer van 2018 ga ik met de stichting Global Exploration naar India als wereldburgerstage. Wij gaan daar langs verschillende instellingen, waaronder scholen en een weeshuis. In India zullen wij hulp gaan verlenen op verschillende plaatsen; we gaan bijvoorbeeld dingen opruimen, scholen verven en kleine lesjes op scholen verzorgen. Wij proberen hiermee de wereld een beetje beter te maken.

We gaan helpen bij taallessen voor kinderen, en geven presentaties over gezondheid en voeding. We hopen ook onderzoek te doen samen met de scholen in India zodat we, na terugkeer in Nederland, in de toekomst gerichte acties kunnen opzetten om de gezondheid van de vele kinderen in India die in armoede opgroeien te verbeteren.

Wij leren hierdoor ook meer over de cultuur van India. We komen in aanraking met de verschillende kasten die er zijn.

Het sponsorgeld moeten wij ophalen door middel van verschillende acties. Dit geld is niet voor onze eigen reis bedoeld, maar voor de goede doelen in India. De reis betalen wij zelf.

Global Exploration is een Algemeen Nut Beogende Instelling, waardoor de sponsoring bij bedrijven aftrekbaar is van de belasting. Bedrijven kunnen hiertoe, indien gewenst, een factuur ontvangen.Wij leveren ook tegenprestaties! Verstrekking van een factuur en de tegenprestaties hieronder zijn echter wel direct gekoppeld aan de officiele Global Explore inzameling; om hiervoor in aanmerking te komen graag mij een mailtje sturen (troost2002@hotmail.com), dan laat ik weten op welk rekeningnummer uw bijdrage gestort kan worden. 

·      Vanaf een bijdrage van €10,- krijgt u een groepsfoto toegestuurd.

·      Vanaf een bijdrage van €25,- krijgt u een groetkaart toegestuurd.

·      Vanaf een bijdrage van €100,- krijgt u: een fullcolour boek van ons avontuur in India; een groetenkaart; een naamsvermelding van uw bedrijf op de website en een naamvermelding in ons boek (waarvan 5.000 exemplaren gemaakt worden).

·      Vanaf  een bijdrage van €500,- krijgt u: vijf fullcolour boeken van ons avontuur; een groetenkaart; het logo van uw bedrijf op de website (vorig jaar 30.000 unieke dagbezoekers) en het logo van uw bedrijf in ons boek (waarvan 5.000 exemplaren gemaakt worden)

·      Vanaf  een bijdrage van €1000,- krijgt u: vijftig fullcolour boeken van ons avontuur; een groetenkaart; uw logo in het boek, op de groetenkaart en op de website; een uitnodiging voor vier personen voor onze slotmanifestatie; foto’s van uw bedrijfsvlag op de goede doelen terplekke en een mediapresentatie van ons avontuur voor uw hele bedrijf.

Als ik dit wil behalen, heb ik natuurlijk hulp nodig. Alvast heel erg bedankt voor uw donatie en wat fijn dat u mij wilt steunen in deze mooie ervaring.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 240,00
Doel: € 1.000,00
24%

Deze actie is gesloten.