Global Exploration India 2018

Global Exploration India 2018 | Geld inzamelen
 
 
Ik ga hulp verlenen en ervaring opdoen in India, hierbij heb ik uw hulp nodig.

Namaste! 

Ik ben Tessa Loo, 16 jaar, en ik zit in mijn vierde jaar gymnasium van het Sint Maartenscollege gelegen Maastricht.

Ik heb de kans gekregen om in de zomer van 2018 (6 juli tot 27 juli) een fantastische reis naar India te maken samen met alle deelnemers van deze actie van de stichting Global Exploration. Wij zullen verschillende doelen opstellen in India waaronder het helpen van de samenleving in India valt. Wij zullen daarom ook echt niet stilstaan, de handen zullen uit de mouwen worden gestoken! Onze groep zal in 4 verschillende crews worden onderverdeeld. Deze crews hebben ieder hun eigen taken, bijvoorbeeld het informeren van de kinderen over gezondheid en voeding of het helpen met taallessen:

1 Cultuur en economie
2 Educatie en recreatie
3 Gezondheid
4 Natuur en omgeving

In de gegeven afbeeldingen staan de 4 hoofddoelen die we voor ons houden tijdens de reis en de 17 algemene doelen van de Global Exploration acties. Een van onze belangrijkste doelen is: Scholen voor Scholen. Wij zullen met onze groep 1 school bezoeken in India: Guru Kul in Agra. Wij zullen nieuwe vrienden maken op deze school en een positieve impact achterlaten. Het motto is dan ook #TogetherOneWorld.

Niet alleen de samenleving in India zal voordeel opdoen van onze reis, ook wij leerlingen zullen een lege koffer meenemen naar India en terugkomen met een koffer vol mooie herrineringen, ervaringen, lessen en avonturen die we onderweg hebben beleefd. 

Het sponsorgeld zal naar verschillende doeleinden gaan, maar de vlucht betalen we zelf. Een van deze doelen is het goede doel in India: Prayas in Jaipur. Dit is een organisatie die zich inzet voor de mentale en fysiek gehandicapte kinderen in India en in dit jaar zal het geld vooral gebruikt worden voor het financieren van nieuwe lokalen. Een ander doel is de al eerder genoemde school Guru Kul. Bij dit doel wordt een deel van het sponsorgeld gebruikt voor het opknappen van lokalen en het inzetten van sanitaire voorzieningen.

Het sponsorgeld zullen we ophalen door verschillende acties te beginnen, zoals het verkopen van wafels of het organiseren van een sponsordiner. Zo hopen wij om uit eindelijk (28 leerlingen van de scholen Sint Maartenscollege en Porta Mosana in Maastricht van Team Pomaas) per leerling een fantastisch bedrag van €1.800,- op te halen (alle kleine beetjes helpen :) ).

U kunt mij sponsoren onder andere op de volgende manieren waarbij u keuze heeft uit een aantal tegenprestaties: 

Vanaf een donatie van €25:

·      1 Global Exploration groetkaart als bedankje voor uw steun (per €25,- = 1 kaart)

 

Vanaf een donatie van € 100:

·      full colour boek van ons avontuur (per €100,- = 1 boek)

·      1 groetkaart  (per €25,- = 1 kaart)

·      naamsvermelding op de website (vorig jaar 40000 unieke dagbezoekers)

·      Naamsvermelding in ons full colour boek (6000 exemplaren)

 

Voor bedrijven bestaan er ook sponsorpakketen:

Sponsorpakket A: € 500

·      5 full colour boeken van ons avontuur

·      1 groetkaart  

·      Uw logo op de website (vorig jaar 40000 unieke dagbezoekers)

·      Uw logo in ons full colour boek (6000 exemplaren)

Sponsorpakket B: € 1000

·      10 full colour boeken van ons avontuur

·      1 groetkaart  

·      Uw logo op de website met hyperlink (vorig jaar 40000 unieke dagbezoekers), in het boek (6000 exemplaren) en op de groetkaart (1500 exemplaren)

·      Uitnodiging voor twee personen voor onze slotmanifestatie 

Sponsorpakket C: € 5000

·      50 full colour boeken van ons avontuur (bijvoorbeeld als kerstcadeau voor werknemers of klanten)

·      1 groetkaart  

·      Uw logo op de website met hyperlink (vorig jaar 40000 unieke dagbezoekers) en in het boek (6000 exemplaren) en op de groetkaart (1500 exemplaren)

·      Uitnodiging voor vier personen voor onze slotmanifestatie

·      Foto's van uw bedrijfsvlag op één van de goede doelen in Nepal

·      Een media presentatie van ons avontuur bij uw bedrijf 

 

Als u deze tegenprestaties wilt ontvangen, stuur mij dan even een mailtje en mocht het zo zijn dan u liever een factuur gestuurd wil worden, stuur mij dan een ook even mailtje naar het adres tessa.loo1@hotmail.com. Verstrekking van een factuur en de tegenprestaties hierboven zijn echter wel direct gekoppeld aan de officiele Global Explore inzameling

De stichting Global Exploration is een ANBI instelling dit is een algemeen nut beogende instelling, hierdoor is het mogelijk betalingen aan ANBI instellingen onder voorwaarden van de belasting af te trekken.

ALs ik op deze fantastische reis wil gaan, heb ik uw hulp nodig om mijn doel van het sponsorbedrag te behalen. Alvast heel erg bedankt voor uw steun en hulp. 

बहुत बहुत धन्यवाद !!(bahut shurkriya) oftewel Super Bedankt! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 681,00
Doel: € 1.800,00
37%

Deze actie is gesloten.