Global Exploration India 2018 Isabella

Global Exploration India 2018 Isabella | Geld inzamelen
 
 
Steun ons! Voor tolerantie, een positief wereldbeeld en meer kansen door onderwijs!

Gelooft u ook dat beter onderwijs voor kinderen over de hele wereld de sleutel is tot verandering? Bent u trots als Nederlandse jongeren zich daarvoor inzetten? Wilt u ook graag dat jongeren hun gezichtsveld verbreden door contact te maken met andere culturen, zodat solidariteit en openheid toenemen in de soms intolerante wereld van vandaag?

Is uw antwoord 'ja' op deze vragen, strijk uw hand dan over uw hart en betaal mee aan ons avontuur!

Wie ben ik? En wat gaan we precies doen?

Ik ben Isabella Esposto, 15 jaar oud, en ik wil graag iets doen om de wereld een beetje beter te maken. Dat doe ik door van de zomer drie weken lang naar India te gaan met het Sint Maartenscollege en het Porta Mosana College in Maastricht. We gaan met 28 leerlingen vrijwilligerswerk en een wereldburgerstage doen. Onze activiteiten zijn meehelpen aan het bouwen van een school. lesgeven, vuilnis opruimen en nog veel meer! Maar,,,,,,,, dan hebben we wel geld nodig!

Het geld wordt goed besteed, dat beloof ik! Ik bedank u alvast van harte. Elke donatie, hoe klein ook, is welkom.

Voor bedrijven bestaat trouwens de mogelijkheid van sponsorship. U kunt de donatie van de belastingen aftrekken en uw naam wordt gesponsord op verschillende manieren. Global exploration is een ANBI-instelling. Als u hierin geïnteresseerd bent, stuurt u mij dan een mailtje, isabellaesposto@yahoo.com. Ik kan dan ook zorgen voor een factuur.

ALVAST BEDANKT VOOR UW GULLE GEBAAR!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 120,00
Doel: € 1.800,00
6%

Deze actie is gesloten.