Global Exploration and Sports

Global Exploration and Sports | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan naar Zuid Afrika voor het goede doel. Hierbij hebben wij uw hulp hard nodig..

Hallo allemaal,

 

Als Sportkunde studenten (Fontys Sporthogeschool) gaan wij, Stefan, Lars en Abdelhak, naar Zuid-Afrika voor het goede doel. Waarom Zuid-Afrika?

 

In Zuid-Afrika groeien er 120.000 tot 160.000 weeskinderen op zonder familie. Sommige van hen worden opgevangen door weeshuizen. Gelukkig zijn niet alle kinderen in Zuid-Afrika weeskinderen. Maar ook de kinderen die opgroeien met familie hebben het niet altijd breed. De kinderen groeien meestal op in townships (buitenwijken) en leven met meerderen in kleine huisjes, gemaakt van golfplaten.

 

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de gezonde leefstijl van de (wees)kinderen in Zuid-Afrika door middel van sport en bewegen, waarbij plezier en samenwerking belangrijk zijn.

 

Tijdens ons verblijf verzorgen we voor sport- en spelactiviteiten en begeleiden we de leiders bij het geven van sport- en spelactiviteiten, zodat ze activiteiten blijven aanbieden wanneer wij er niet meer zijn. Ook gaan we materialen aanschaffen die gebruikt worden tijdens de activiteiten en helpen we bij het aanleggen/renoveren van sportvelden, -parken en speeltuinen, zodat de (wees)kinderen hier gebruik van kunnen blijven maken.

 

Uw donatie gaat naar:

  • Aanschaf sport- en spelmaterialen;
  • Aanleg/renovatie sportvelden, -parken;
  • Aanleg/renovatie speeltuinen;
  • Bomen planten (zorgen voor de schaduw);
  • Alle daagse materialen, zoals matrassen, dekens, etc.
 

Zorgt u voor een smile op hun gezicht? Dat kan, met uw donatie!

 

Wij willen u heel erg bedanken voor uw aandacht, steun en vrijgevigheid!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 195,00
Doel: € 1.200,00
16%

Deze actie is gesloten.