Global Exploration 2019 Merel, Annemijn Minke

Global Exploration 2019 Merel, Annemijn Minke | Geld inzamelen
 
 
Zomer 2019 gaan wij op wereldburgerstage met Stichting Global Exploration naar China...

Nijmegen, 11 juni 2019:  De eindspurt is ingezet: Annemijn heeft het bedrag nog niet helemaal bij elkaar, maar het gaat de goede kant op. Wilt u het verschil maken en draagt u haar een warm hart toe? Doneer dan met uw bijdrage. Hoe groot of klein ook, alle beetjes helpen! Ze zijn u ontzettend dankbaar!

Komende zomer gaan wij op wereldburgerstage met Stichting Global Exploration naar China. Wij gaan samen met leeftijdsgenoten leren van elkaars culturen, overeenkomsten en verschillen. Daarnaast bouwen we samen aan beter onderwijs en leefomstandigheden. 

Onze ervaring delen wij achteraf met onze omgeving en onze school, het Dominicus College. Om deze stage en de doelstellingen van de stichting mogelijk te maken is geld nodig.

Het sponsorgeld wordt aan vier doelen besteed:

- Wereldburgerstage
- Scholen voor scholen
- Handen uit de mouwen
- Bewustwording in Nederland

Niet met lege handen reizen is ons streven. Daarnaast zullen we ter plekke daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken. Zelf bouwen en zien dat het bijeengebrachte sponsorgeld goed besteed wordt. Wij werken nauw samen met stichting Wilde Ganzen waardoor we zorg dragen voor een verantwoorde besteding van de gelden en een goede rapportage achteraf.

Onze vraag aan u is of u een geld donatie wilt doen. Het hoeft geen groot bedrag te zijn, alle kleine beetjes helpen ook! Wel staat er iets tegenover als u een bedrag van €10 of meer sponsort.

€10,-

Dominicus College maakt een groepsfoto met logo SGE en Dominicus College erop en geeft die als bedankje voor de €10,- (dit is optioneel, Dominicus College verzorgt dit zelf).

€25,-

Speciale groetkaart verstuurd vanuit Nederland met namen van alle leerlingen die meegaan van het Dominicus College.

€100,-

Fullcolour boek van ons avontuur
Groetkaart
Naamsvermelding op de website (afgelopen jaar meer dan 189.000 website bezoekers) Naamsvermelding in ons boek (meer dan 6000 exemplaren)

Op deze site van Doneeractie.nl kunt u ons alle drie tegelijk sponsoren.

Daarnaast kunt u ons blijven volgen op Facebook en eventueel een individuele sponsoring doen: https://www.facebook.com/Global-Exploration-CHINA-2019-Merel-Annemijn-Minke.

DELEN IS FIJN !!!

Met vriendelijke groet,

Merel, Annemijn & Minke

(inmiddels zijn Merel en Minke helemaal voorzien en is het doel om Annemijn nog haar 1800 euro gesponserd te krijgen)

Merel van Ginneke, Annemijn Peters Minke Machielsen
31-12-2018

YESS! Op zondag 30 december waren wij te gast bij de ochtendshow van RN7: ' Kom d'r uut '.

We hebben daar ons verhaal mogen vertellen over onze wereldburger-stage in China komende zomer 2019. Soms werden er best moeilijke vrgaen gesteld, maar we hebben alles kunnen vertellen en beantwoorden. De stichting Global Exploration werd hiermee weer even aangetipt én wij konden de luisteraars vertellen wat onze stage inhoudt en waar ze terecht kunnen, als ze ons willen doneren.

De uitzending was te volgen via een live-stream én op de radio. Kort na de uitzending waren er al een paar spontane donaties op deze site!

Heel gezellige en leerzame ochtend van 10 tot 12.00 uur!

Bedankt RN7 en John Coppens voor dit mooie platform. 10

 


Merel van Ginneke, Annemijn Peters Minke Machielsen
24-12-2018

RADIO INTERVIEW GLOBAL EXPLORATION ZONDAG 30 DEC 2018
YESS!! Wij zijn uitgenodigd bij RN7 om op zondag 30 december ons verhaal te komen vertellen.

In deze show die duurt van 10-12.00 uur, leggen we uit wat Global Exploration doet én wat wij moeten doen om onze wereldburger-stage naar China 2019 mogelijk te maken.

Ook vragen we aandacht voor sponsoring, want met onze inzet, acties en uw hulp gaat het ons lukken! RN7 is te vinden op frequenties: 106.8 (Nijmegen) 105.4 (Weurt) 105.7 (Druten) 107.0 (Wageningen) 107.4 (Elst, gld) U kunt ons ook live volgen op: https://rn7.nl/

Wilt u ons sponsoren? Check dan de site: https://www.doneeractie.nl/global-exploration-2019-merel-annemijn-minke/-31764 Alle beetjes helpen, dank u wel!8


Merel van Ginneke, Annemijn Peters Minke Machielsen
05-12-2018

Vandaag, 5 december zijn wij met een aantal andere pieten én Sinterklaas naar een basisschool in Bemmel geweest om de kids van groepen 1 t/m 8 te bezoeken. Dat was gaaf! De kinderen gingen dan op een trap zitten en wij en de andere pieten gingen ertussen zitten. We mochten heel veel pepernoten strooien en aan de kinderen geven. We waren helemaal als pieten opgemaakt. De kinderen waren allemaal heel erg blij en deden leuk mee! We hadden ook nog met groep 4 meegedanst met just dance! Het was heel erg leuk! Geweldig feest en zoveel blije gezichten! We hebben dit met veel plezier gedaan voor de kinderen en het goede doel van Global Exploration!11


22 donaties
€ 385,00
Doel: € 1.800,00
21%

Deze actie is gesloten.