Global Exploration 2018 Nepal

Global Exploration 2018 Nepal | Geld inzamelen
 
 
Global Exploration 2018 Nepal Chayenne Senden

 


Hallo

 


Mijn naam is Chayenne Senden, ik ben 16 jaar oud en zit op het Romboutscollege te Brunssum .Ik ga in de zomer van 2018 met Global Exploration naar Nepal om daar mensen te helpen , het is voor een goed doel en om dit te kunnen doen moet ik sponsergeld ophalen .
 

TOGETHER ONE WORLD”

 

Stichting Global Exploration (SGE) stelt zich tot doel Nederlandse jongeren de wereld, in het bijzonder ontwikkelingslanden, te laten ontdekken en op die manier een gedragsverandering bij deze jongeren te bewerkstelligen. Zodoende organiseert SGE voor het onderwijs projecten in ontwikkelingslanden. SGE neemt dan ook het organisatorische gedeelte van het gezamenlijke project tussen scholen voor haar rekening. De stichting heeft geen winstoogmerk. Xplore is een project georganiseerd en uitgevoerd door Stichting Global Exploration, in samenwerking met een twintigtal middelbare scholen, die een langdurig partnerschap aangaan. Ons motto is: “Together one World!”
 

Tijdens een drie weken durende stage maken de leerlingen van middelbare scholen kennis met andere culturen en levenswijzen in landen in ontwikkeling. Ze leggen contact met lokale leeftijdgenoten, en werken samen met hen aan de uitvoering van uiteenlopende goede doelen. De totale duur van het Xplore traject is een geheel jaar. In de voorbereidende fase gaan de leerlingen aan de slag met diverse trainingen in vier verschillende crews: Health, Nature & Enviroment, Culture & Economics en Education & Recreation. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan de Sustainable Development Goals, wereldburgerschap en interculturaliteit. Na afloop zullen de jongeren hun verhaal vertellen aan 150 geïnteresseerden in Nederland om zodoende een groter draagvlak binnen Nederland te creëren. Er wordt gekeken wat de impact van het project op de jongeren en hun omgeving is geweest door middel van een gedragsmeting, opgezet in samenwerking met CIDIN. Sinds een aantal jaar biedt Global Exploration ook stages aan voor mensen die niet meer op een middelbare school zitten. Het aantal zogenaamde Global reizen groeit ieder jaar! Deze zijn toegankelijk voor zowel Alumni, die al ervaren SGE ambassadeurs zijn, maar ook voor mensen die nog nooit een stage bij Global Exploration hebben gedaan. Bij interesse voor een dergelijke stage kun je contact met ons opnemen
 

als u meer informatie wilt laat het mij weten via mijn mail : Chayennesenden1@gmail.com

 

Of via Whatsapp: 0643608700
 

Gr Chayenne Senden



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.800,00
0%

Deze actie is gesloten.