GlitterWish actie voor Shirley

GlitterWish actie voor Shirley | Geld inzamelen
 
 
Help ons mooie herinneringen te maken met onze lieve moeder

GlitterWish For Shirley.

Lieve allemaal,

Een maand geleden kregen wij een enorme klap te verwerken. Onze Moeder Shirley is ziek... Longkanker met uitzaaiingen. Alhoewel Shirley wel wordt behandeld middels Chemotherapie, is er helaas geen enkele kans op genezing. Dit trieste nieuws is bij ons als een bom ingeslagen en onze wereld staat op z'n kop.

Shirley staat altijd voor iedereen klaar... In voor en tegenspoed. Een fantastische, lieve, zorgzame moeder en oma van een kleindochter. Nu de jongste van ons 3 het nest had verlaten was het tijd voor pap en mam om samen te genieten. Nog geen half jaar later krijgen wij dit verschrikkelijke bericht. Waarom? Waarom zij... Een jonge sterke vrouw van 58 met nog een heel leven voor zich. Ondanks het slechte nieuws blijft ze vooral positief en vecht ze keihard.

Shirley is altijd erg bescheiden geweest en heeft niet veel wensen. Wel wil ze heel graag mooie momenten beleven met haar eigen gezin en ook heel graag zouden wij, als gezin, nog mooie momenten willen beleven met onze moeder. Wij willen haar en pap daarom verassen en meenemen op reis. Een reis naar de zon. Zodat ze alle ellende van het ziek zijn even kan vergeten, we met z'n allen samen kunnen zijn, mooie herinneringen kunnen maken maar vooral om haar te bedanken voor haar onvoorwaardelijke liefde.

Waar de reis precies naartoe gaat hangt af van haar lichamelijke conditie op dat moment. De zon zal haar, tijdens deze donkere dagen, zeker goed doen. Echter kent haar toestand in deze ziekte, veel ups maar nog veel meer downs. We willen de reis daarom aanpassen op haar lichamelijke gesteldheid en hebben daarom geen bestemming nog streefbedrag vermeld.

Helaas is 'tijd' niet meer vanzelfsprekend en kunnen we met deze wens niet te lang wachten. Om dit alles te bekostigen is er geld nodig. Om de reis bij elkaar te sparen heb ik met Guilty Sparkle een actie bedacht genaamd #GlitterWish. Een speciaal samengesteld pakket voor een speciale prijs waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de reis voor Shirley. Omdat niet iedereen glitters wil bestellen maar veel mensen toch wel graag iets willen doneren, heb ik besloten dit via doneeractie te doen. Mensen die in plaats van een donatie op deze pagina toch liever het #GlitterWish pakket willen bestellen, dit kan via www.guiltysparkle.com

Wij zijn enorm blij met elke gift hoe klein ook. Echter kan doneren bij doneeractie.nl vanaf een bedrag van 5euro en is het dan ook helaas niet mogenlijk om minder dan 5 euro te doneren 

Ik dank jullie hartelijk namens mijzelf en mijn familie.

Liefs,

Brenda 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
39 donaties
€ 2.620,00

Deze actie is gesloten.