GIJS voor een lach in het Beatrix kinderziekenhuis

GIJS voor een lach in het Beatrix kinderziekenhuis | Geld inzamelen
 
 
GIJS Groningen zamelt geld in voor shirts voor kinderen in het Beatrix kinderziekenhuis

IJshockeyvereniging GIJS Groningen vindt het belangrijk om naast de sportieve prestaties ook maatschappelijk betrokken te zijn. Zo heeft de vereniging al diverse malen een benefietwedstrijd georganiseerd om geld in te zamelen voor KiKa, is er een Teddybear toss gehouden voor de Voedselbank in Groningen, hebben spelers en supporters in twee teams meegelopen met de SamenLoop voor Hoop en verzorgen spelers van het 1e team sinds 2012 jaarlijks een clinic in het Beatrix kinderziekenhuis.
Omdat de kinderen die momenteel in het Beatrix kinderziekenhuis liggen te ziek zijn voor een clinic is besloten om met een aantal spelers in januari bij deze kinderen op bezoek te gaan. Alleen al een bezoek van de spelers bezorgt deze kinderen in een hele moeilijke periode al een lach op het gezicht maar de spelers willen de kinderen ook graag een mooie herinnering geven door ze tijdens het bezoek een wedstrijdshirt te overhandigen. Hiervoor hebben we geld nodig, veel geld!

Wilt u de kinderen van het Beatrix kinderziekenhuis ook een onvergetelijke dag bezorgen help ons dan om het geld voor shirts van de hele selectie bij elkaar te krijgen.

Spelers 1e team GIJS GroningenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
24 donaties
€ 440,00
Doel: € 1.000,00
44%

Deze actie is gesloten.