Gezondheid

Gezondheid | Geld inzamelen
 
 
Hypofysegezwel

beste mensen. Ik ben shana. Ben 23 jaar en wonend in belgie. In 2012 begon ik in het school beginnen te hyperventileren. Sinds 2014 werd het alleen erger en kreeg ik de stempel chronische hyperventilatie hebben ze me gebruikt als proefkonijn met 17 verschillende pillen per dag.ik kon niet eten en woog nog 40 kilo. Was ook bedlederig meer dan een jaar en gaf 4 maand aan een stukover zonder aanleidingen van stress.begon zelf te hyperventileren als ik mezelf inde spiegel bekeek. Zo mager was ik geworden. Ik kon niet genieten van het leven. Durfde niet buiten en als ik eens naar de winkel ging kreeg ik weer die inzinking voor te vluchten. Gevoel van flauwvallen en van te weinig zuurstof. Ben veel flauwgevallen 5 keer zelf op een maand tijd.verloor veel vrienden eens ik niet meer buiten ging.lag veel op spoed. En ademde eens niet meer. Toen ben ik gereanimeerd geweest. Van kwaad ging het naar erger. Uiteindelijk werd ik op een psychiatrische afdeling opgenomen waar ik door men hyperventilatie geen sessies durfde mee te doen. Had 140 hartslag continue.na 2 weken besloot ik terug huiswaards te keren. Ik kon niet eens rustig aan een tafel zotten met men eigen familie.altijd kloppende buik en het gevoel dood te gaan. Steken in mijn borstkas en koude. Nu neem ikantidepressiva en kalmeermiddel. Sertraline 100 mg en sulpiride 200mg.

Hier stopte het helaas ook niet bij. April2016 stopte ik met de pil om zwanger te worden. Kreeg alle symptomen. Liet veel bloed trekken en ging om zwangerschapstesten altijd negatief. Uiteindelijk ging men prolactinegehalte de hoogte in. Ze dachten dat het kwam door de sulpiride dus op raad van de gynaecoloog halveerde ik deze. Na 2 maand ging ik terug op controle maar deze was niet gezakt maar verder gestegen. Via de gynaecoloog moest ik onder de mri hersenscan waar deze week een gezwel is gevonden op mijn hypofyse in men hersenen. Dit zorg ervoor dat mijn prolactinegehalte enorm hoog is en ik momenteel mijn kinderwens niet kan waarmaken. Het gezwel word ook wel prolactinoom genoemd.Het is de ene klacht na de andere. Een schijnzwangerschap kun je het wel noemen. Overal pijn. Misselijkheid. Hoofdpijn en nu een enorme druk op mijn oogleden. S'nachts zweet ik enorm en maak ik koorts. Smorgens weet ik van de wereld niet meer.tot op heden ben ik nog stteds in behandeling bij een psychiater wn bij een psycholoog in het centrum voor geestelijke gezondheidszorg. Natuurlijk is voor het prolactinoom hiervoor behandeling nodig bij een endocrimoloog . Dus wil ik aan jullie vragen Heb jij nog een eurotje voor mij?. Momenteel is een kinderwens niet mogelijk en dat kan nog een paar jaar duren aangexien ik geen eisprong of menstruatie krijg. Mentaal zit ik er zwaar door daarom deze oproep tot hulp. Ik ben jullie duizend maal dankbaar!

Veel mensen begrijpen niet wat chronisch ziek zijn inhoud daarmee deelde ik graag mijn verhaal. Bedankt om de tijd te nemen dit gelezen te hebben

 

Alvast bedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 60,00
Doel: € 2.000,00
3%

Deze actie is gesloten.