Gezonde maaltijden voor ondervoede kinderen.

Gezonde maaltijden voor ondervoede kinderen. | Geld inzamelen
 
 

Er zijn via het Nourish The Children programma inmiddels 750 miljoen maaltijden uitgedeeld aan ondervoede kinderen. Er wordt elke seconde een maaltijd uitgedeeld. Er wordt niet zomaar iets gegeven. De kinderen krijgen hiermee alle benodigde voedingsstoffen binnen. Helaas is dit nog niet genoeg. Hiermee is 'slechts' 1% van de honger in de wereld opgelost en helaas overlijdt er elke 6 seconden een kind ergens in de wereld aan ondervoeding.

Wij geven al jaren regelmatig een zak goede voeding maar wij zijn deze actie gestart omdat we denken meer te kunnen doen. Als ouders kunnen wij het ons namelijk bijna niet voorstellen hoe verdrietig het voelt om je kind geen goed eten te kunnen geven, je kind te zien lijden of zelfs mee te moeten maken dat ze overlijden.

Wil je meer weten? Bekijk dan dit youtube filmpje (in het Engels).Wil je een kind een maand lang alle benodigde voedingstoffen geven? Doneer dan voor €21,34 een zak vitameal met 30 maaltijden via deze link. Wil je minder geven? Gebruik dan deze site. Anoniem doneren is dan ook mogelijk. Een maaltijd kost dan € 0,75.

Dit bericht delen? Heel graag! Wil je zelf ook meer doen dan alleen doneren? Reageer dan op deze actie. Tot slot kun je via deze link meer info over Nourish The Children (in het Nederlands) bekijken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

31 donaties
€ 887,00
Doel: € 3.500,00
25%