Gezocht! Mensen die dromen uit laten komen

Gezocht! Mensen die dromen uit laten komen | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mij een evenement te realiseren voor het goede doel?

Gezocht! Mensen die dromen waar laten komen


Een van mijn favoriete maanden komt steeds dichterbij, namelijk December. Gezellig met de familie en/of vrienden aan de warme chocomel, verstopt onder een zacht dekentje. En vergeet vooral de cadeautjes met sinterklaas en/of kerst niet! Maar heb je wel eens nagedacht over het feit, dat er nog steeds gezinnen in Nederland zijn die zich dit niet kunnen veroorloven? Of zelfs het feit dat kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren?


Ik ben Mandy, 18 jaar oud en organiseer samen met drie medestudenten (AD Crossmediale Communicatie te Hogeschool Rotterdam) een winterfair, waarvan de gehele opbrengst naar Stichting Jarige Job gaat. Wij gunnen het namelijk elk kind om zijn/haar verjaardag te kunnen vieren. 'We dream big.' We zijn gedreven om records van vorige jaren te verbreken. Zou jij ons daarmee willen helpen?


Om zoveel mogelijk geld op te halen, willen wij de kosten van het evenement zo laag mogelijk houden. Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Elke gedoneerde euro is daarom van harte welkom. Met het geld dat we via deze weg ophalen, dekken we ten eerste de kosten van ons evenement. Hoe tof zou het zijn, als er zelfs direct al geld vanuit de crowdfunding in de pot voor Jarige Job kan? Dit is namelijk wel ons doel.


Mijn droom de komende weken is om zoveel mogelijk geld op te halen voor ons evenement, en dus voor Stichting Jarige Job. Jarige Job droomt over het helpen van zoveel mogelijk kinderen. De kinderen zijn op hun beurt enorm blij met de verjaardagsboxen. En jij? Kan jij vijf euro, tien euro of zelf meer missen? Ik zou je enorm dankbaar zijn. Ik hoop op jouw steun, let’s dream big! Ik ben zo benieuwd hoe ver we hier al mee komen!


En natuurlijk is iedereen van harte welkom op onze winterfair! Dit zal zaterdag 15 december van 14.00 tot 18.00 plaats vinden in Speeltuin Ommoord (Rotterdam). 


*Wil je meer weten over het goede doel, ons evenement, waar het geld in eerste instantie voor wordt gebruikt of iets anders? Stuur mij dan gerust een berichtje met al je vragen.


*Wil je als bedrijf doneren? Stuur mij dan ook een berichtje voor meer informatie hierover.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 140,00
Doel: € 1.000,00
14%

Deze actie is gesloten.