Gezin van Wieren naar Ghana

Gezin van Wieren naar Ghana | Geld inzamelen
 
 
Short Term Project Ghana groepsreis Bethel met samenwerkvakanties

Hallo allemaal,

Deze zomer gaan wij als gezin een bijzonder avontuur meemaken. Samen met een groep leuke jongeren en nog een ander gezin gaan wij naar Ghana voor een Short Term Project. Tijdens dit project zullen wij onder andere bouwen, dansen (voor de liefhebbers haha), sporten en veel kinderwerk doen. Tijdens het kinderwerk zullen wij verschillende bijbelverhalen delen en verwerken in de lessen. Via onder andere deze manier willen wij de liefde van Jezus bekendmaken aan de plaatselijke bevolking. Ook willen we als team een keuken gaan bouwen bij het schooltje wat tijdens een eerder project gebouwd is. 

Wij hebben het verlangen om dit project als gezin mee te maken. Om de plaatselijke bevolking, die erg arm is, liefde, hulp en aandacht te geven waar zo'n behoefte aan is. Het zal zowel voor de plaatselijke bevolking als ook voor ons als gezin en groep een levensveranderende ervaring zijn. 

Voor ons als gezin is het een hele uitdaging om het totaal bedrag bijelkaar te krijgen en daarom hopen wij met deze doneeractie een deel van het totaal bedrag op te halen. Wij hebben er sowieso vertrouwen in dat het goed komt dus doneer alleen als je echt iets kunt missen en ons echt wilt steunen;-).

Voor meer informatie over samenwerkvakanties wijzen wij jou graag door naar www.samenwerkvakanties.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 520,00
Doel: € 2.500,00
20%

Deze actie is gesloten.