Gewoon Beginnen

Gewoon Beginnen | Geld inzamelen
 
 
De belevenissen van een Jan Boeren Fluitjes fietser

Waarom dit boek?

De Tour du ALS profileert zich als een life-changing evenement. Ik mag stellen dat dat in mijn geval terecht is. Het avontuur begon met een simpel zinnetje van mijn spinninginstructeur; 'Fiets gewoon mee de Ventoux op'. Fietsen is steeds de rode draad gebleven maar dankzij dit evenement ben ik eveneens andere talenten gaan verkennen. 

Ik ben iemand die van alles kan, echter van alles een beetje. Een échte specialisatie heb ik niet. Toch heb ik met beperkte talenten en middelen een aantal dromen verwezenlijkt. De kern van mijn ‘betoog’ in het boek is daarom; ga doen wat je leuk vindt en begin gewoon! 
Iedereen heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten daartoe, daar geloof ik heilig in.

Is het alleen interessant om te lezen als je bij de Tour du ALS betrokken bent?

Zeker niet. Het is een boek dat gaat over fietsen, sporten, de Ventoux, mensen, dromen, muziek, liefde en van alles meer. Het gaat over je leven zo interessant mogelijk leven.

‘Gewoon de Ventoux’ is de titel van de proloog. Met het laatste hoofdstuk ‘Gewoon beginnen’ eindigt het boek waarmee ik probeer uit te leggen dat er veel mogelijk is, áls je er maar aan begint. Dat is geen hele nieuwe boodschap, dat realiseer ik me terdege. Toch heeft het voor mij gewerkt en ik hoop dat mijn verhaal anderen inspireert om eveneens aan de slag te gaan.

De belangrijkste winst van deze avonturen is overigens dat ik zo ontzettend veel betrokken, warme, gave mensen heb leren kennen. Ooit in mijn eentje begonnen aan die vervloekte spinninglessen en daarna via via al die waardevolle contacten opgedaan. Er staan dan ook veel namen vernoemd in mijn verhaal. Ieder was op zijn eigen manier belangrijk voor me. 

 

Waar komt het beoogde streefbedrag vandaan?

Een boek in eigen beheer uitbrengen brengt kosten met zich mee. Zo zijn er uiteraard de drukkosten maar denk daarnaast aan het inhuren van een redacteur, iemand die de opmaak doet en een fotograaf voor de coverfoto, er zijn kleinere kosten zoals een ISBN-nummer aanvragen, uitgeverskosten, promotie, etc. etc. 

Zoals ik met al mijn projecten heb gedaan zal er ook nu weer een deel van de opbrengst naar de Stichting ALS gaan. Hoger dan het streefbedrag is dus geen ramp, dit komt op de juiste plek terecht. 

 

Wat staat er tegenover als je doneert? 

Uiteraard ben ik blij met elke bijdrage, hoe groot of klein ook!

10 €10 of meer; je ontvangt mijn eeuwige dank via een persoonlijk e-mailbericht

10 €20 of meer; je ontvangt mijn boek Gewoon Beginnen via de post, desgewenst gesigneerd

10 €40 of meer; je ontvangt 2 exemplaren van mijn boek Gewoon Beginnen via de post, desgewenst gesigneerd

10 €100 of meer; je ontvangt 5 exemplaren van mijn boek Gewoon Beginnen voor jou en je teamgenoten via de post, desgewenst gesigneerd

10 €250 of meer; je ontvangt 5 exemplaren van mijn boek Gewoon Beginnen, desgewenst gesigneerd en ik kom op een locatie bij jou/ jullie een muzikale lezing in Ventouxsfeer verzorgen over de achtergronden van het boek

10 €500 of meer; je ontvangt 15 exemplaren van mijn boek Gewoon Beginnen, desgewenst gesigneerd en ik kom op een locatie bij jou/ jullie een muzikale lezing in Ventouxsfeer verzorgen over de achtergronden van het boek

Doneren zonder tegenprestatie? Ook dat mag natuurlijk 10

Uiteraard sta ik open om bovenstaande voorstellen indien gewenst in overleg aan te passen. Laat het me gerust weten. 

Vergeet niet je e-mailadres achter te laten bij je donatie. Dan kunnen we afstemmen en hou ik je tevens op de hoogte over de actie. 

 

Bedankt voor de aandacht! 

Groet, 
AntonEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
91 donaties
€ 4.295,00
Doel: € 4.000,00
107%

Deze actie is gesloten.