Gevecht tegen bacterie van esmee

Gevecht tegen bacterie van esmee | Geld inzamelen
 
 
Esmee is heel ziek al 4 jaar. Ze heeft een bacterie waar geen 1 antibiotica tegen helpt.

Mijn vriendinnetje Esmee heeft uw hulp nodig. Zij is een jonge moeder van een zoontje. Ik heb haar leren kennen in het ziekenhuis 1 jaar geleden. Een super intelligente meid die voor iedereen klaar staat. Maar helaas al 4 jaar heel erg ziek. Een ombekende bacterie maakt haar lichaam kapot. 

Geen 1 antibiotica helpt en ze word steeds zieker en zieker. Het houd maar niet op. 

Ze woont zelf in Zeeland en de ziekenhuizen daar kunnen haar niet meer helpen. Daardoor moet ze regelmatig naar Amsterdam om daar opgenomen te worden. Ze is dan gescheiden van man en kindje. Hierdoor mist ze heel veel van zijn jeugd. Ze is het leven zo zat en ziet het leven op deze manier niet meer zitten. 


Het Eliava instituut in Georgië is al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw met deze techniek bezig. Het instituut in Tblisi is in 1923 opgericht. Het is daar heel normaal om voor een fagenbehandeling te kiezen. De wachtkamer zit vol met Georgiërs met de meest uiteenlopende kwalen. Maar sinds een paar jaar komen er ook vanuit Amerika, Frankrijk, India, Zwitserland en zelfs uit Uruguay patiënten die als laatste redmiddel voor een fagentherapie kiezen. Zij komen uit landen waar antibioticagebruik buitensporig is en resistentie daardoor ook. 


Maar dit kost heel veel geld. 10.000 euro maar lieft en dat word niet vergoed door de zorgverzekeringen, omdat het nog niet erkend is in Europa. Hoe oneerlijk is dat! Ze kan dus beter worden maar alleen als ze het kan betalen. 

Daar ligt nu het probleem. Het geld hebben we gewoonweg niet. Nu vraag ik jullie hulp. Help mij esmee beter maken. Elke euro is er 1 en een begin naar de genezing van mijn vriendinnetje. 

Delen van dit bericht is ook super lief!


Ik ga meerdere acties houden om geld in te zamelen om haar weer beter te krijgen. Het doet mij zo een pijn om haar te zien lijden. 

Helpen jullie alsjeblieft mee?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
46 donaties
€ 994,00
Doel: € 15.000,00
6%

Deze actie is gesloten.