Get in hungry, leave happy!

Get in hungry, leave happy! | Geld inzamelen
 
 
Kom binnen met een lege maag en beëindig jouw bezoek met een voldaan gevoel.

Veggie Galore neemt je mee op ontdekkingsreis door de Creoolse keuken wereldwijd. Op het menu staan diverse gerechten en zoete lekkernijen die de smaakpapillen strelen.

Over Veggie Galore 
Drie jaar geleden ben ik gestart met Veggie Galore als pop- uprestaurant en cateringbedrijf in de Paraplufabrieken in Nijmegen. De kernwaarden van Veggie Galore zijn biologisch, duurzaamheid en verbinding. Drie jaar lang heb ik mogen spelen en experimenteren en vele buikjes gelukkig mogen maken met Creools-veganistische gerechten. Creools wereldwijd, want deze fusionkeuken heeft zoveel heerlijks te bieden!  


Veggie Galore is in de Paraplufabrieken uit haar voegen gegroeid en is op zoek gegaan naar een grotere locatie. Een plek met een professionele keuken, meer openingstijden en zitplekken. En toen kwam Corona en moest ik mijn zoektocht naar een grotere ruimte onhold zetten.  Tijdens de lockdown ben ik tijdelijk overgegaan op het aanbieden van afhaalmaaltijden. Hierdoor kreeg ik een groter bereik en waren de gerechten vaak uitverkocht.   


De Lockdown is opgeheven, maar door de nieuwe maatregelen, het in acht nemen van de 1.5m afstand, is het niet meer mogelijk om rendabel vanuit deze locatie Veggie Galore voort te zetten.   
Per 1 augustus jl. heb ik een nieuwe plek gevonden. Deze plek is in het centrum van Nijmegen aan de Burchtstraat als onderdeel van Het Duurzame Warenhuis.  Hier kan ik mijn passie voor koken voortzetten.  


Op de nieuwe locatie  kun je als gast straks terecht voor een kop heerlijke biologische koffie en heb je keuze uit verschillende Caribische gebakjes en koekjes. Grotere trek? Op de kaart staan verschillende broodjes, salades en gerechten. Je drinkt er bijzondere zelfgemaakte tropische drankjes zoals Surinaamse gemberbier, Jamaicaanse icetea van hibiscus. Glutenvrij of rawfood? Ook hierin zijn er voldoende opties. 


Ik heb er vertrouwen in dat Veggie Galore vanuit de nieuwe locatie een goede toekomst tegemoet gaat! 


Over Raimunda 
Veggie Galore is ontstaan uit mijn verlangen avontuurlijke gerechten op tafel te zetten en anderen er van mee te laten genieten. Mijn hele leven al houd ik van groente. En dan vooral groente die met hun wortels in de volle grond hebben gestaan en tijd hebben gehad om te groeien. Geef mij een bord vol bloemkool en ik heb met smaak gegeten! Maar dan wel graag gekruid met Madamme Jeanette, gember en knoflook bijvoorbeeld.  


De Creoolse keuken reflecteert mijn culturele achtergrond. De creoolse keuken is authentiek en is vooral koken uit het hart. In mijn voedingskeuze en de wijze waarop ik mijn gerechten bereid, laat ik mij graag inspireren door mijn creoolse achtergrond. Geboren in een familie met een joods Portugese- Libanese roots enerzijds en West- Indische en Indiase roots anderzijds kook ik  voor de avonturist die, net zoals ik, wel van een smaakbeleving houdt.  

Support gevraagd 
Helaas doet de bank niet mee. Een deel van het budget heb ik al. Om een goede doorstart te maken kan ik jouw financiele hulp goed gebruiken: It takes a village to raise a child and it takes a village to build a business too. De opbrengst van de donaties wordt besteed aan het verbouwen van de keuken,  promotie doeleinden en bevoorrading.  

Jouw donatie helpt Veggie Galore groeien en je krijgt er iets voor terug: 
€10 en meer         Ontvang 10% korting op een maaltijd naar keuze 
€50 en meer         Een Veggie Galore sambalpakket bestaande uit 5 verschillende smaken  
€100 en meer       Een driegangen diner voor 2 personen 
€250 en meer       Een kookworkshop voor 4 personen
€500 en meer       Ik kom bij jou thuis koken en je krijgt een Veggie Galore sambalpakket bestaande uit                             5 verschillende smaken 

Email jouw naam, adres en donatiebedrag naar info@veggiegalore.nl, zodat ik jou een voucher of sambalpakket kan opsturen.

Op onderstaande manieren kun je ook jouw steentje bijdragen: 
* Schrijf een positief review over Veggie Galore 
* Vertel al jouw vrienden en familie over Veggie Galore 
* Volg Veggie Galore op Instagram of Facebook 

 

Alvast ontzettend bedankt voor jouw support op welke manier dan ook en ik hoop je gauw te mogen ontvangen op de nieuwe locatie!!!❤️

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Raimunda Carrilho
24-10-2020

Kunstenaar Mark Kuster aan het werk :-)

https://www.instagram.com/p/CEFEIyHHAbk/

 
What do you want to do ?
New mail

Raimunda Carrilho
24-10-2020

Dag super supporters!

Deze doneeractie loopt nog een kleine week. Ik ben echt super blij met alle donatie!

Ik sta te popelen om jullie straks te mogen ontvangen in mijn prachtige ruimte! Nog een paar puntjes op i en hopen dat de horeca weer open mag... Tot die tijd zijn jullie al van harte welkom voor takeaway maaltijden en Creoolse drankjes. Super vers, bio en uiteraard vegan!

Ondertussen heb ik nog niet van iedereen een (email) adres ontvangen waarheen ik mijn tegenprestaties mag verzenden. Mail jouw gegevens naar: info@veggiegalore.nl en jouw voucher of sambalpakket komt naar je toe!!! ☺️

 
What do you want to do ?
New mail

84 donaties
€ 4.065,00
Doel: € 10.000,00
40%

Deze actie is gesloten.