Gert en Babs Timmerman

Gert en Babs Timmerman | Geld inzamelen
 
 
Doneeractie voor alternatieve behandeling Gert Timmerman.

Graag wil ik alle fans en andere geinterreseerden eerbiedig vragen om mijn oud werkgever Gert Timmerman en zijn huidige vrouw Babs te helpen door een vrije donatie te doen op hun rekening ten behoeve van een alternatieve behandeling bij zijn kanker. De bahandeling is niet gericht op genezing! Wel heb ik met eigen ogen gezien dat na een behandeling met hoog gedoseerde vitamine c intraveneus en een behandeling op de hittebank Gert zeer goed opknapt. Minder pijn en meer eetlust, meer levensenergie. Dat gunnen we toch iedereen.

Gert is oud, te oud om met zijn slechte conditie in een schuurtje te liggen met een hoge luchtvochtigheids graad! De slopende kanker heb ik nog achterwege gelaten.

Graag wil ik ook een verzoek doen aan alle mensen die zich eerder erg negatief uitlieten: stop ermee. Gert kan het niet meer lezen doordat hij erg slecht ziet. Wij stellen hem niet op de hoogte van jullie negatieviteit. Stop er dus mee, forums genoeg.

Voor de donerende medemens; BEDANKT! John Klink, mede namens Gert en Babs Timmerman.

 

Ps: deel deze page zoveel mogelijk om een zo groot mogelijk publiek te bereiken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 60,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.