Gereedschap

Gereedschap | Geld inzamelen
 
 

Op Campus Woudhuis werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij onderhouden het bosgebied op landgoed Woudhuizen, aan de rand van Apeldoorn. Met de werkervaring en vakkennis die zij opdoen vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt.

Helaas vinden sommige mensen dat zij het recht hebben zichzelf spullen toe te eigenen die niet van hen zijn. Deze week is op Campus Woudhuis ingebroken. Duur gereedschap is gestolen ter waarde van circa € 2.000. Gereedschap dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gebruiken voor hun werk. Naast verbijstering levert het onveilige gevoelens op voor sommige medewerkers, omdat ‘hun’ spullen gestolen zijn.

Een inboedelverzekering is er niet. De campus moet het materieel dus zelf opnieuw aanschaffen. Onze budgetten zijn beperkt en daarom hopen we op jouw bijdrage! We starten een crowd funding om een bedrag te verzamelen voor nieuw gereedschap. Elk bedrag is welkom!

Wil je zien wat we met je bijdrage en het gereedschap doen? Je bent van harte welkom op onze inloopmiddag 10 februari! Meer informatie daarover vind je op onze website.

https://campuswoudhuis.nl/collegas-gezocht-inloopmiddag-10-februari/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
70 donaties
€ 1.700,00
Doel: € 2.000,00
85%