Gerechtigheid voor Gillyon Emanuels

Gerechtigheid voor Gillyon Emanuels | Geld inzamelen
 
 
Help Mw Emanuels in haar juridische strijd

Mevrouw Emanuels was slachtoffer van terroriserende jongeren, die zich gewelddadig, provocerend en racistisch uitlieten tegenover Mw. Emanuels en haar 3-jarige zoontje.

De daders hebben daarvan bewust een filmpje op internet gezet, waarmee zij zichzelf blootgaven voor vervolging: tot dan toe hadden gemeente en politie geen idee wie ze aan moesten pakken.

De officier van Justitie heeft dit incident compleet buiten context geplaatst door helemaal niets van de jarenlange voorgeschiedenis in haar overweging mee te nemen: zij heeft daarmee de gemakkelijkste weg gekozen in plaats van de rechtvaardige.

Mw Emanuels wordt nu ten onrechte vervolgd voor het feit dat zij zich en haar 3-jarige zoontje verdedigde: als dit de standaard wordt, dan kan straks elke vrouw, die zich in ultimo remedio verdedigt in huiselijk geweld straks als dader ook nog eens worden veroordeeld. Deze Officier van Justitie moet op haar plaats worden gezet en U kunt hierbij helpen.

Help mw Emanuels in de kosten voor haar advocaat, Richard Korver, en stort hier uw bijdrage!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
305 donaties
€ 6.195,00
Doel: € 5.000,00
123%

Deze actie is gesloten.