Gelukkig zijn en blijven..

Gelukkig zijn en blijven.. | Geld inzamelen
 
 
Het aanschaffen en opleiden van een therapiehond inclusief alle benodigdheden.

Fijn dat je naar mijn doneeractie kijkt.. 

Ik vind het lastig om hierover te praten, maar geef het toch een kans, omdat ik heel graag mijn doel wil bereiken..

Ongeveer een jaar geleden ben ik uit mijn angsten ontsnapt, nadat ik ruim 2 jaar lang in de diepe duistere wereld van angsten en paniek heb geleefd.

Op mijn 16e begonnen de problemen, en na een aantal zeer heftige privé problemen, kwam ik in de hel die paniekstoornis heet terecht. 

Ik veranderde in een vervelend, onzeker, naar persoon die in een vizueuze cirkel terecht kwam. Ik was intens bang, voor alles. Autorijden, alleen naar het toilet gaan, drukke ruimtes, je kunt het zo gek niet bedenken. Daarbij kwam dat ik een hele hoop lichamelijke klachten hierdoor kreeg, lusteloos, depressief, agressief, hartritmestoornissen, hyperventilatie, geheugenverlies.. ik raakte mezelf volledig kwijt, en iedereen om heen kon niet tot me doordringen. 

Uiteindelijk is het me met veel moeite en ellende gelukt eruit te komen, zonder medicijnen maar met acupunctuur. Iets waar we uitkwamen, toen we ten einde raad waren.

In diezelfde periode werd ontdekt dat ik chronisch ziek ben, Addison Biemer. Een ziekte die ook voor pshyschise problemen kan zorgen. 

Ondanks dat ik sterk probeer te zijn, voel ik nog elke dag de littekens hiervan. Vaak voel ik me eenzaam, of ligt het op de loer om binnen te blijven hangen of mezelf de put in te praten of heb ik behoefte aan de onvoorwaardelijke liefde van een hond, helemaal na alle problemen. 

Want iedereen wil toch gewoon gelukkig zijn?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.000,00
0%

Deze actie is gesloten.