Geldinzameling voor onze hond Quinty.

Geldinzameling voor onze hond Quinty. | Geld inzamelen
 
 
Quinty moet veelvoudig naar de dierenarts en door hoge kosten Kunnen we dit niet betalen.

  • Quinty:

 

Quinty is een Maltezer X Shitzu. inmiddels al 9 jaar oud maar niet meer zo kwiek. Ze is al een aantal jaar blind(zie foto) door staar en medio dit jaar kreeg Quinty onverwachts de diagnose dat ze diabetes heeft, hierdoor moesten we haar wekelijks laten nakijken bij de dierenarts, dit houd in dat we dus wekelijks haar bloed moesten laten prikken, insuline moest krijgen  dagelijks 2X(caninsulin), speciaal voer en natuurlijk de spuiten zelf. dit kost alleen heel veel geld met als gevolg dat we de dierenarts niet meer konden bekostigen, want mijn moeder zit in de bijstand en is alleenstaand dus konden we het op een gegeven moment niet meer bijbrengen.

Dierenarts

we hebben momenteel een rekening openstaan bij de dierenarts waar ze heen moet en daardoor heeft de dierenarts haar een soort van geweigerd omdat er dus nog een rekening openstaat van €99,80. Waarom ik deze actie ben opgestart is dat Quinty er niet beter op wordt, ze wordt magerder en slaapt veel, voor de rest oogt ze wel goed, ze lijkt ook geen pijn te hebben maar medische hulp heeft sowieso nodig, vandaar dat ik dit dus start.

 NB: Het geld dat we eventueel overhouden, wordt overgemaakt naar de dierenbescherming.

 PS: De foto's zijn van vorig jaar of ouder. de foto waarbij ze in haar mand ligt is recentEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 500,00
2%

Deze actie is gesloten.