Geldinzameling voor Gert Regterschot

Geldinzameling voor Gert Regterschot | Geld inzamelen
 
 

Het NRC heeft een artikel geschreven over de situatie omtrent Gert Regterschot, topdocent aan de TU/e die zich al 27 jaar inzet voor studenten zonder hier een salaris voor te ontvangen. 

https://www.nrc.nl/nieuws/2023/06/09/al-27-jaar-geen-salaris-maar-deze-docent-gaat-door-onder-de-trap-a4166676

Het artikel licht zijn situatie verder toe. Omdat deze man het al deze jaren zonder salaris heeft moeten doen, verkeert hij zich in een financieel moeilijke situatie. In augustus dreigde hij zijn woning uitgezet te worden. Om deze reden is er een doneeractie opgezet, om hem door deze moeilijke periode te helpen.

Regterschot staat onder de studenten bekend als een legende, een werkelijk topdocent die écht de tijd neemt om de materie aan je uit te leggen. Dit doet hij altijd vol passie en enthousiasme. Studenten voelen zich bij hem gehoord, en enorm gemotiveerd. Het is zéér spijtig dat de universiteit zich niet realiseert wat voor een talentvol docent ze tot hun beschikking hebben.

Deze doneeractie is opgezet door Sumya Mobder, student aan de TU/e wie regelmatig contact heeft met Regterschot. Het verhaal van Gert heeft velen geraakt. Mocht u een donatie willen maken, dan kunt u dit via deze doneeractie doen. Het volledige bedrag zal gebruikt worden om deze man te helpen.

Voor vragen vanuit de pers kunt u contact opnemen met Gerero: 0685856300

Sumya Mobder
12-07-2023

Beste donateurs,

 

Allereerst wil ik namens Gert iedereen bedanken voor de donaties en de immense steun. Tijdens deze moeilijke periode heeft dit hem enorm veel kracht gegeven.

 

De actie heeft een groot publiek bereikt. Oud studenten wie hen diploma aan Gert te danken hebben, collegadocenten en zelfs klasgenoten van Gert zijn middelbare schooltijd. Tot in het verre verleden wordt bevestigd dat Gert altijd al een enorm talent heeft gehad in het lesgeven in exacte vakken. 

 

Financieel staat hij er nu beter voor. De doneeractie betaalt elke eerste werkdag van de maand uit, wat dus betekent dat Gert op 3 juli zijn geld heeft ontvangen.

 

Helaas wordt er nu opnieuw druk gezet op Gert, en dreigt hij weer zijn woning uitgezet te worden. Zie het artikel van het Eindhovens Dagblad:

https://www.ed.nl/eindhoven/huisuitzetting-dreigt-voor-gert-de-tu-e-docent-zonder-salaris~a5e3445a/

Ook is Gert op televisie geweest bij het programma "KRAAK". 

https://www.omroepbrabant.nl/tv/programma/3106632/kraak/aflevering/4266268/kraak

Voorlopig blijft de doneeractie open staan voor wie nog behoefte heeft om Gert te helpen.

Namens Gert wil ik nogmaals iedereen bedanken voor alle immense steun.

 

Sumya Mobder

Student aan de TU/e


1557 donaties
€ 36.950,00