Geldinzameling voor collega na verkeersongeluk!

Geldinzameling voor collega na verkeersongeluk! | Geld inzamelen
 
 
Onze collega heeft een ernstig verkeersongeluk gehad na zijn werk en ligt in coma

Wij zamelen geld in voor onze collega welke een ernstig verkeersongeluk heeft gehad ! 

Onze zeer gewaardeerde collega in de beveiliging Stephan Netten heeft op vrijdag 12 april 2019 met de auto tijdens de terugrit van zijn werk naar huis een ernstig verkeersongeval gehad op de N349 bij Albergen, er heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en twee personen auto’s. Bij de botsing raakte de vrachtwagen in een slip, schaarde en boorde zich in de sloot van de naastgelegen boerderij. De auto van Stephan werd weggeslingerd en kwam een meter of dertig verder terecht, de toedracht is nog altijd onduidelijk. Stephan is de enigste persoon die (ernstig) gewond is geraakt tijdens de botsing waarbij het een uur heeft geduurd voor hij uit zijn voertuig kon worden bevrijd, na reanimatie is hij  met de traumahelikopter naar het ziekenhuis te Enschede gebracht waar hij vooralsnog verblijft.

Stephan heeft meerdere operaties ondergaan in verband met beschadigingen aan zijn interne organen en ligt momenteel in coma, de medicatie voor de coma is inmiddels gestopt en zijn bloedwaarden zijn goed.

Stephan was pas net twee maanden voor zichzelf als zzp-er begonnen, hiervoor was hij altijd in loondienst werkzaam. Echter had Stephan zijn verzekeringen (bij ziekte) nog niet volledig rond en er zal dus niks aan hem worden uitgekeerd ook in zijn kosten voor levensonderhoud kan hij niet zelf voorzien, zijn familie moet echter wel de huur van zijn woning voldoen of indien er geen andere optie is de huur voor een opslag van Stephan zijn spullen als de woning in verband met de hoge kosten niet kan worden aangehouden. Om voorgenoemde redenen vragen wij u om een donatie te doen, wat Stephan is overkomen kan ons allemaal overkomen.

Door uw donatie zal Stephan onder andere in de kosten van zijn levensonderhoud kunnen voorzien, tijdens zijn lange weg van geleidelijk herstel en revalidatie. Wij wachten totdat Stephan wakker word en hopen natuurlijk dat hij in de toekomst zo goed mogelijk hersteld, wij danken u voor uw donatie en hopen dat dit hem en zijn familie in deze zware tijd wat positiviteit kan brengen!

Wij vragen u om de donatie naar het rekeningnr over te maken onder vermelding van de naam Stephan Netten.

De onderstaande (kranten)artikelen/filmpjes gaan over het ongeval waarbij Stephan betrokken was :

https://112twente.nl/artikel/MxeVgOQI/automobilist-met-traumahelikopter-naar-ziekenhuis-na-ernstig-ongeval-op-de-n349-bij-albergen  

 

https://www.tubantia.nl/tubbergen/bestuurder-ernstig-gewond-bij-ongeval-op-n349-bij-albergen~a049ffe7/

 

https://www.transport-online.nl/site/102386/ernstig-ongeval-op-n349-tussen-auto-en-vrachtwagen-foto/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
118 donaties
€ 2.410,00
Doel: € 10.000,00
24%

Deze actie is gesloten.