Geldinzameling aardbeving Hatay Turkije

Geldinzameling aardbeving Hatay Turkije | Geld inzamelen
 
 

Een verwoestende aardbeving met de kracht van 7,8 op de schaal van richter trof onze familie en vrienden in Turkije hard. Officieel staat het aantal slachtoffers van deze aardbeving op bijna 30.000 en de verwachting is dat dit aantal zeker nog zal verdubbelen. Met jouw steun kunnen wij onze familie en vrienden voorzien van de basisbehoeften die ze ontzettend hard nodig zijn. 

In het zuiden van Turkije, bij de grens met Syrië, ligt de provincie Hatay. Ook hier is zo goed als alles ingestort en de gebouwen die nog staan zijn niet meer bewoonbaar. Mensen liggen al dagen onder het puin. De verwoeste infrastructuur, de barre kou, de sneeuwval en de zware stormen maken het zo goed als onmogelijk om deze provincie in of uit te gaan. Hierdoor kwamen de reddingsacties langzaam op gang en is het lastig om goederen op locatie te krijgen. Inwoners zijn nog steeds bezig om mensen onder het puin vandaan te halen. Basisbehoeften zoals water, hygiëne, voeding, elektriciteit en warmte zijn minimaal aanwezig. Mensen zijn dakloos en er wordt helaas veel geplunderd. 

Net als vele anderen zijn onze familie en vrienden in Hatay hard getroffen door deze ongekend zware aardbeving. Ze hebben niets meer. Door het verlies van hun huis en baan moeten zij hun leven volledig opnieuw opbouwen.

Wij willen graag geld inzamelen om ze zo snel mogelijk weer een dak boven het hoofd te geven in een veilig deel van Turkije, zodat ze snel weer op zoek kunnen gaan naar werk om hun gezinnen te onderhouden. Ieder mens heeft basisbehoeften nodig en met deze basisbehoeften kunnen zij zich ter plekke inzetten voor andere mensen die hun hulp zo hard nodig zijn. 

Help jij mee? Al het ingezamelde geld gaat naar de slachtoffers. Alle kleine beetjes helpen en worden enorm gewaardeerd. Alvast bedankt voor jouw steun. ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
129 donaties
€ 12.105,00
Doel: € 50.000,00
24%