Geld voor huurauto in Davos en 2 mnd. medicijnen

Geld voor huurauto in Davos en 2 mnd. medicijnen | Geld inzamelen
 
 
Om hem met de kerst bij zijn vrouw en kinderen te laten zijn...

Dit is Henri Willems, 41 jaar, vader van 3 kinderen en echtgenoot van Sandra Willems en hij is mijn maat. Henri kampt met een longaandoening die, zoals het in een officieel rapport van NKAL (Nederlands Kenniscentrum Arbeid en Longaandoeningen) staat, een causaal verband heeft met het inademen van giftige gasdampen als lasser. Er is, volgens de rapporten, dus een causaal verband tussen de giftige gassen waaraan hij is blootgesteld tijdens zijn werkzaamheden als lasser en de staat van zijn longen op dit moment. (Hij heeft nu nog 32% long capaciteit)

Op dit moment is Henri in Zwitserland bij een speciale revalidatiekliniek voor longpatiënten om daar drie maanden lang te worden onderzocht en behandeld met het doel om terug te komen met meer longcapaciteit. Dat zou betekenen dast hij kerst en nieuwjaar zonder zijn gezin is... NO WAY!!!

We did it!!

Met een aantal ondernemers in Lopik hebben we geregeld dat zijn vrouw en 3 kinderen met kerst en nieuwjaar bij hem kunnen zijn in Davos. Er is vervoer geregeld door een bevriend transport bedrijf. En Plus van Velzen uit Lopik heeft boodschappen gesponsord zodat zij kunnen genieten van een lekker kerstdiner en eten op de andere dagen. Het appartement wat we hebben gehuurd komt uit verschillende bronnen waaronder een aantal bedrijven en kerken. Het appartement en het Revalidatiecentrum liggen een stukje uit elkaar. Vandaar dat ik dit initiatief neem om voor hen een auto te kunnen huren. (Busvervoer rijdt zeer schaars en op vervelende tijden)

Het reisbureau "Keizer reizen" Lopik heeft voor mij uitgezocht wat het kost om een auto te huren in die periode. Ze hebben ons €100,- euro korting gegeven op de huurprijs! Geweldig! Inclusief verzekeringen \Kost de auto ongeveer € €650,- Ik heb dus nog €550,- nodig. Het zou fantastisch zijn als dat uit mijn netwerk kan komen. Het bericht van Henri op Facebook is 13.000 keer gedeeld. Volgens mij moet het lukken om met deze mensen met een klein bedrag p/p (Of wat groter) een auto te huren. Daarnast streef ik naar 2 maanden onverzekerde medicijnen voor Henri. Dat is €500,- per maand dus het totaal streefbedsrag is €1650,-

Op de website van de long alliantie Nederland afgekort LAN is Henri Willems gebruikt als een boegbeeld voorbeeld voor mensen met een beroepsziekte. Deze website opent met zijn filmpje (ook bijgevoegd). Henri is inmiddels het voorbeeld voor het 'Ministerie van sociale zaken en zekerheid' voor mensen met een beroeps gerelateerde ziekte.

We hebben hartverwarmende berichten, mails, messenger berichten en telefoontjes gekregen n.a.v dat bericht.

Dat ze kerst emn nieuwjaar samen vieren hebben we bereikt en daar zijn we enorm dankbaar voor. Ik heb deze rekening zojuist speciaal voor hem geopent. Iedere euro die erop komt gaat naar Henri en zijn gezin.

De eerste €100,- zet ik er zelf op dus nu nog €450,- voor de auto. Ik hoop dat jullie ook willen helpen. Zelfs een bedrag van €5,- euro betekend veel voor ons. Al is het maar voor de steun die zij dan voelen. Namens mijn vriend en zijn gezin. Dank jullie wel.

Robin van BeekEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

93 donaties
€ 1.650,00
Doel: € 1.650,00
100%

Deze actie is gesloten.