Geld inzameling

Geld inzameling | Geld inzamelen
 
 
Geld inzamelig voor gat van 3000 tussen begrafenispolissen

Lieve mensen, velen van jullie weten dat ik veel heb gereisd en dat ik nu mijn allerlaatste  reis aan het voorbereiden ben. Ik heb te horen gekregen dat ik ben uitbehandeld, wanneer die reis begint weet niemand. Maar ik wil dit graag goed voorbereid doen en ben dus al mijn papieren aan het doorlezen, ook de begrafenispolissen. Die blijken dus nu een probleem, door het duurder worden van alles, het veranderen van gulden naar euro, etc. kom ik dus 3000 te kort. Ik wil mijn nabestaanden hier absoluut niet mee opzadelen, naast alle emoties die dan al om de hoek komen kijken.

Dus ik zoek een manier om dit bij elkaar te krijgen een soort crowdfunding. Alle beetjes helpen immers! Ik ga zelf spullen verkopen, waaronder een nieuw gewonnen fiets Batavus van de postcodeloterij want ik mag niet meer fietsen. Een mooi klein diepvrieskistje, een postcodeloterijkofferr die ik vandaag won en die nu al is verkocht!

Op deze manier hoop ik het bedrag bij elkaar te krijgen en ook die rust te vinden als dit is opgelost. En als ik zo alle bedragen bekijk, ook wat ik contant thuis krijg, ga ik dat halen. Dankzij jullie allemaal! Familie, vrienden, vriendinnen, bekenden, oudcollega, bekenden, onbekenden, anonieme gevers etc. Sorry als ik iemand vergeet. Mensen die herinneringen aan mij opschrijven dat is bijzonder. Oudleerlingen van 20 jaar terug met herinneringen.....het is hartverwarmend. En ik durf wel te vermelden dat de tranen me regelmatig over de wangen lopen. En niet van verdriet, maar van al dat medeleven. Maatschappij verhardt zegt men....nou in mijn omgeving merk ik daar niets van maar eerder tegenovergestelde! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
125 donaties
€ 3.085,00
Doel: € 3.000,00
102%

Deze actie is gesloten.