Geld Inzameling Wens Ambulance Brabant

Geld Inzameling Wens Ambulance Brabant | Geld inzamelen
 
 

Ieder mens heeft een laatste wens
Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.

​Deze mensen worden begeleid door professionele vrijwilligers. De ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards. Ook kan een familielid met de ambulance mee. Het vervoer met de ambulance is kostenloos.

Kent u iemand die ernstig ziek is of hebt u zelf nog een laatste wens? WensAmbulance Brabant regelt het graag voor u!

Hier is natuurlijk geld voor nodig daarom gaan Mario en Andy zich daar voor inzetten onder meer door 44 uur te biljarten en 44 uur muziek te draaien.

Het duurt nog een paar weekjes maar wij hebben er nu al zoveel zin in… dat we het niet kunnen laten het vast met jullie te delen.

Zet 6- 7 & 8 mei vast in jullie agenda het wordt een beregezellig en sportief feestje in de Rio Bar Vught. Mario gaat 44 uur biljarten tegen 44 verschillende deelnemers. De afstoot vrijdag 6 mei 2022 zal tegen niemand anders zijn als onze eigen Vughtse burgemeester Roderick van de Mortel.

Wij gaan deze recordpoging aan om geld in te zamelen voor het goede doel, te weten Wensambulance Brabant!

Hou je niet van biljarten dan is er genoeg te doen, DJ Andy Stuiver draait 44-uur verzoeknummers voor het goede doel mee.

Met medewerking van de volgende artiesten die belangeloos komen optreden (Riccardo  bedankt!): 

Vrijdagavond 6 mei : Arnold Hofmans, Angelo Ankone en carnavalsvereniging Net Zat

Zaterdagavond 7 mei : Jack van Raamsdonk, Ricardo van Vugt en Rienie vd Kerkhof

Zondagmiddag 8 mei : CV de Pereplukkers,William Sluiter,Nico Damen, William van Engelen, de Knolderapen, Niek en Danny.

Overigens zal er ergens tijdens het evenement nog een geweldige mysterie guest op gaan treden!

Wij zouden het tof vinden, als jullie een donatie doen voor het goede doel (zie hieronder), wij zouden het ook leuk vinden als jullie deze post liken en het heel geweldig vinden als hij massaal gedeeld wordt!

Tot 6, 7 en 8 mei in de Rio Bar Vught, want alleen met jullie support ga we die 44 uur onafgebroken biljarten en muziek draaien halen !!!

Grz. Mario en Andy

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
162 donaties
€ 4.292,00
Doel: € 4.444,00
96%

Deze actie is gesloten.