Geld inzamelen voor Unicef

Geld inzamelen voor Unicef | Geld inzamelen
 
 
Ieder kind heeft RECHT op NOODHULP! Toekomstkansen voor ieder kind!

Miljoenen kinderen zijn ondervoed, op de vlucht, ziek of gaan niet naar school. Zij hebben jouw hulp hard nodig. UNICEF komt op voor deze kinderen, wereldwijd. Maar dat kunnen we niet alleen.

In noodsituaties zijn kinderen het meest kwetsbaar. Zij hebben recht op hulp, direct en zonder belemmeringen. Kinderen hebben in alle omstandigheden voeding, water, zorg en onderwijs nodig en moeten koste wat kost worden beschermd tegen geweld, uitbuiting en misbruik. We werken wereldwijd en kunnen daardoor vrijwel altijd direct noodhulp bieden.

Ook als u er niet meer bent, kunt u wereldwijd kinderen een goed leven nalaten. Met een nalatenschap aan UNICEF zorgt u ervoor dat kinderen veilig worden geboren, een mooie kindertijd hebben en kans krijgen op een positieve toekomst.

Niet een ieder heeft deze luxe. Dat gunnen wij niemand. Wij willen met deze inzamelactie bereiken, dat er meer geld komt voor onderwijs in arme landen. Ieder kind heeft recht op een eerlijke kans op een goede toekomst. Vind u/jij dit nou ook? Help ons dan mee en doneer een leuke bijdrage.

Alvast hartelijk bedankt!

De hulp die wij bieden is afhankelijk van donatie. Help nu mee!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.