Geld inzamelen voor Stichting Jarige Job!

Geld inzamelen voor Stichting Jarige Job! | Geld inzamelen
 
 
Inzameling door studenten van Hogeschool Rotterdam voor Stichting Jarige Job

Inzamelactie voor Stichting Jarige Job

Vanuit Hogeschool Rotterdam hebben wij, Roos, Sacha, Nadine en Marcella; studenten Officemanagement, de opdracht gekregen om een event en inzamelactie op te zetten voor Stichting Jarige Job.

 

Stichting Jarige Job
Wist je dat voor ruim 61.000 kinderen in Nederland een verjaardag met cadeau's niet vanzelfsprekend is? Zij kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is.


Jarige Job helpt deze kinderen en daarmee het hele gezin door in ieder geval de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken. Zij zorgen ervoor dat het huis versierd is, dat de taart gemaakt is, cadeautjes zijn ingepakt en de traktatie voor op school klaarstaat.

De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Jarige Job. Hierdoor wordt een verjaardag weer een echt gezinsfeest!

Ons doel
Wij willen graag zo veel mogelijk geld inzamelen voor Jarige Job om gezinnen die onder het minima leven een verjaardag te geven aan hun kind(eren). Als we al één gezin zouden kunnen helpen is dit natuurlijk geweldig!

 

Helpt u ook mee om kinderen blij te maken met een verjaardagsfeest die ze anders nooit hadden gehad? Bedankt voor uw bijdrage!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 400,00

Deze actie is gesloten.