Geld inzamelen voor een glimlach

Geld inzamelen voor een glimlach | Geld inzamelen
 
 
Iedereen kan sporten, maar voor mensen met een beperking is dit niet het geval.

Beste vrienden, familieleden, kennisen en potentiële donateurs, 

Wij zijn studenten aan de Hogeschool Leiden en volgen de opleiding Commerciële Economie. Wij zijn met een groepje van 5: Seppe, Lars, Olivier, Wessel en Mike. In het eerste blok moeten wij in een korte periode zoveel mogelijk geld ophalen voor een goed doel. Wij zetten ons als groepje in voor de Dirk Kuyt Foundation. Om dit te bereiken zijn wij druk bezig met het bedenken van een goed concept waarmee wij zoveel mogelijk geld gaan ophalen.

Voor veel mensen is sporten vanzelfsprekend. Helaas is dit voor mensen met een beperking niet het geval. Dirk Kuyt Foundation helpt met het ondersteunen en organiseren van sportevenementen voor deze mensen. Maar dit kunnen zij niet alleen.
We hopen doormiddel van deze crowdfunding geld op te halen voor Dirk Kuyt Foundation zodat zij door kunnen gaan met het helpen van deze mensen. Dit kan niet zonder uw hulp.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Bezoek via deze link de site van de Dirk Kuyt Foundation; https://www.dirkkuytfoundation.nl

Wij willen u alvast bij voorbaat bedanken voor het doneren.

Met vriendelijke groet,

Seppe, Lars, Olivier, Wessel en Mike

Mike Bink
25-09-2018

Beste allemaal, 

Om het beoogde gedrag te kunnen realiseren hebben we nogmaals julliue hulp nodig. Deel het met iedereen zodat we meer mensen kunnen bereiken.
Jullie zijn toppers.

Alvast bedankt!


Mike Bink
18-09-2018

Beste donateurs,

Wij willen iedereen bedanken voor zo'n bedrag na 24 uur! Jullie zijn fastastisch.

Met vriendelijke groeten,

Seppe, Wessel, Olivier, Lars en Mike20 donaties
€ 385,00
Doel: € 2.000,00
19%

Deze actie is gesloten.