Geld inzamelactie alleenstaande

Geld inzamelactie alleenstaande | Geld inzamelen
 
 
Een laatste oproep...

Beste mensen,


Op de eerste plaats hartelijk bedankt dat u de moeite neemt om mijn donatie oproep te openen. Ik ben een twintiger die geld nodig heeft omdat overheidsinstanties mij in de kou laten. 


Wat moet iemand doen wanneer een gemeente geen effectieve hulp biedt aan iemand met schulden? U te horen krijgt dat u door uw leeftijd een wachttijd krijgt van 4 weken op een bijstandsuitkering? Spaargeld dat op is? Werk zoeken in uw geval geen nut heeft omdat u met een onbetaalde fulltime opleidingstraject voor uw nieuwe werkgever zit van twee maanden?

 
U zou wellicht denken, weer een donatie oproep van iemand die denkt makkelijk uit de schulden te willen komen. Laat ik u overtuigen dat dit niet mijn schuld is en neemt u de tijd mijn verhaal en verzoek te lezen.

 
De schuld bedraagt op dit moment precies €7462,-. Het bedrag zal alleen maar oplopen omdat schuldeisers weigeren naar een oplossing te zoeken omdat ik nu geen inkomen heb. Inmiddels gedagvaard voor mijn huurachterstand. Bij de huurwoning heb ik geen recht op huurtoeslag omdat mijn huurprijs 10 euro boven de huurgrens zit.

 
Hoe de schulden onstaan zijn? Ik werkte voor een uitzendbureau. Anderhalf jaar bij een opdrachtgever gewerkt, overuren gedraait, amper ziekteverzuim, tweemaal mijn zomervakantie opgegeven. En precies 7 dagen voor men met de opdrachtgever in gesprek moest over mijn zogenoemde fase B besluit men niet met mij verder te willen omdat iemand anders wel mijn plek met fase A kon hervullen. Het uitzendbureau had geen alternatieven voor mij omdat alle vacatures alleen voor hogeropgeleiden bestemd zijn. En omdat ik voor een uitzendbureau had gewerkt en weinig maanden ww heb kreeg ik voor 6 maanden een bedrag van in plaats van 2200 netto, 1100 netto (letterlijk!).

 
De gemeente adviseerd mij geld te gaan lenen. Geen bank gaat met mij in zee. Familie, kennissen en vrienden? Op familie kan ik helaas niet rekenen (zelfs niet op mijn ouders) vrienden helpen waar het kan en kennissen heb ik niet. 


Tot slot: ik wordt elke dag wakker met mijn handen in het haar, ik slaap erg slecht, mentaal en fysiek maakt dit mij met mijn persoonlijke omstandigheden helemaal kapot. Ik wil héél graag na de zomer weer terug de schoolbanken in, maar indien ik de schuldsanering in moet mag ik niet naar school. Ook riskeer ik huisuitzetting...

 
Ik hoop dat u het verschil wil maken, hartlijk dank hiervoor.

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.462,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.

Deze actie is gesloten.