Geld gestolen

Geld gestolen | Geld inzamelen
 
 
Onderweg naar een auto kopen bestolen

Op 2 november om 14:00 had ik een afspraak om een auto van iemand over te nemen. Ik heb hiervoor 3 jaar lang elke maand en vlink bedrag aan de kant moeten leggen, maar het was het voor mij allemaal waard. Ik had precies €17.000 gespraard en voor mijn gevoel reed ik al in mijn nieuwe auto. Ik had een afspraak in het noorden van het land zelf woon ik in het zuiden. Ik moest ongeveer 1,5 uur rijden dus ben om 12:00 vertrokken. Ten hoogte van zwolle moest ik even tanken ( met mijn oude auto ). Na het tanken heb ik de auto geparkeerd op het daar voor bestemde parkeerplaats. Ik en de vriend die mee was om in die auto weer terug te rijden zouden allebei even gaan plassen en dus de auto netjes opslot gedaan. Niet wetend dat het raam van de bijrijder nog opstond zijn we gaan plassen. Eenmaal terug gekomen de auto gestart en weer door gereden. Toen wij aankwamen op de afgesproken locatie zagen we de auto al staan op de parkeerplaats dichtgelegen bij het huis. Hij zag er precies uit als op de foto’s. We stapten uit ik zou het geld pakken van af de achterbank wat ik in een niet doorschijnende zak had gedaan, makkelijker gezegt dan gedaan. Wij hebben de hele auto over de kop gehaalt maar nergens het geld te bekennen. Maar het moet toch ergens liggen? Toen zei die vriend van mij weet je nog toen wij weg reden van het tankstation je deed mijn raam weer dicht dus die stond open mischien heeft iemand het wel gepakt. Wij hebben het verhaal uitlegt aan de verkoper die vond het heel jammer voor ons maar die gaat natuurlijk niet gratis een auto weg geven. 

We hebben uiteindelijk een melding gemaakt, er zijn geen cameras gericht op die parkeerplaats dus met andere woorden ben het gewoon kwijt.

Nu ga ik weer opnieuw beginnen met sparen voor mijn droom auto. En ik hoop natuurlijk op een beetje hulp van jullie om niet weer 3 jaar te moeten wachten.

ik ben iedereen dankbaar voor wat voor donatie dan ook ( alle kleine beetjes helpen )

 

mvg 

 

Jesper Bakker

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 17.000,00
0%

Deze actie is gesloten.