Geen andere keuze dan gemeentelijke uitvaart

Geen andere keuze dan gemeentelijke uitvaart | Geld inzamelen
 
 
Help Lisa om haar Sidney een waardig afscheid te geven.

Dit is Lisa, Lisa is onze leidinggevende, collega en vriendin. Haar geliefde partner Sidney heeft in de nacht van 24 oktober zelfmoord gepleegd.

Het is een verschrikkelijke situatie waarin Lisa zich bevindt. Haar geliefde is er ineens niet meer... 

Er was eerst sprake van om geld in te zamelen zodat Sidney een "sobere" uitvaart zou kunnen krijgen. Helaas is dit al geen optie meer omdat Lisa anders zijn financiële last zal moeten dragen. 

Er is gesproken met Lisa over het geld wat ingezameld wordt en zij wilt het geld gaan gebruiken om een mooie herdenkingsdienst voor Sidney te organiseren waarbij iedereen die Sidney, Lisa en zijn familie een warm hart toe draagt, aanwezig kan zijn en samen zijn leven kunnen vieren en te kunnen proosten op zijn leven en hem waardig kunnen herdenken.Karlijn
29-10-2018

Helaas is de situatie gewijzigd. Sidney moét een gemeentelijke uitvaart krijgen. Zonder al te veel in detail te treden.... Maar als lisa dit niet doet dan zal zij Sidney's financiële last moeten gaan dragen.

Er is gesproken met Lisa over het geld wat ingezameld wordt en zij wilt het geld gebruiken om een mooie herdenkingsdienst voor Sidney te organiseren waarbij iedereen die Sidney, Lisa en zijn familie een warm hart toe draagt, hierbij aanwezig kan zijn en samen kunnen proosten op zijn leven en hem waardig herdenken. 

 

Iedereen die tot nu toe al gedoneerd heeft, ontzettend bedankt!! 


Karlijn
28-10-2018

De actie loopt tot volgende maand, omdat de rekening van de begrafenis natuurlijk niet volgende week al betaald moet worden. Vermoedelijk is in de loop van komende week de begrafenis. 


22 donaties
€ 250,00
Doel: € 2.500,00
10%

Deze actie is gesloten.