Geef ze hun leven terug

Geef ze hun leven terug | Geld inzamelen
 
 
Actie voor een vriendin, hopelijk kunnen wij elkaar haar, haar leven weer terug geven!

Ik start deze actie voor een vriendin omdat ik oh zo erg hoop dat ze met deze actie haar leven weer een deel terug krijgt. Mijn vriendin is enkele jaren ziek geworden, doordat ze nog niet lang genoeg bij haar baas aan het werk was, had ze geen recht op een uitkering en ook van de bijstand kreeg ze nul respons. Haar ziekte is een redelijk onbekende ziekte in Nederland terwijl en veel vrouwen last van hebben, ik durf niet teveel uit te weiden, maar als je een jonge meid bent met een droom als moeder te worden van een groot gezin en je ziet die droom in 2 dagen uit een spatten krijg je een behoorlijke knal in je gezicht. ze kreeg minderwaardigheidscomplexen, en ze is jaren bang geweest dat het enkel aan haar lag. Kreeg depressies en werd vaak voor kinderachtig gezien. Er waren mensen die niet begrpen hoeveel pijn en verdriet ze had. Kom op je bent 22 en wilt heel graag kinderen dat idee heb je samen met je partner er aan te beginnen en dan... 2 dagen later weet je dat je nooit een kindje zult krijgen.... 

Nu Jaren later heeft ze eindelijk weer een leuke toekomst inzicht. Ze heeft per 1 augustus een baan maar moet ook voor 1 augustus uit haar huidige huurwoning. Dit omdat ze een geschil heeft met de verhuurder die weigert om alles aan te pakken qua gebreken, denk hierbij aan schimmel vocht en lekkage dit ligt al bij de rechtbank feit blijft dat ze wel uit die woning moet. Nu heeft ze dus weer alle stress van verhuizen erbij, en moet ze dus ook nog eens binnen zeer korte tijd minsetns 1500 euro bij elkaar hebben om de huur en borg  van de nieuwe woning te betalen.

Mijn vraag aan julie is dan ook kunnen jullie haar helpen, over een beloning word zeker nog nagedacht, denk hierbij aan even gezellig op de koffie, een mooie handgemaakte set kaarten etc. 

Maar misschien is er iemand die het gehele bedrag in een keer kan lenen? u zult haar daar super mee helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.500,00
0%

Deze actie is gesloten.