Geef mijn moeder haar vrijheid terug!

Geef mijn moeder haar vrijheid terug! | Geld inzamelen
 
 
Vanwege MS is een gehandicaptenvoertuig essentieel om een sociaal isolement te voorkomen!

Mijn moeder heeft door haar ziektes MS en de Ziekte van Crohn al veel moeten inleveren. Hierdoor is haar wereld noodgedwongen een heel stuk kleiner geworden. Nu dreigt haar dagelijkse realiteit te gaan worden dat ze opgesloten zit tussen vier muren. Haar oude Canta (gehandicaptenvoertuig) is namelijk kapot en kan niet meer gemaakt worden.

Een kleine ramp, want dit handige autootje speelde een niet te onderschatten rol in haar onafhankelijkheid en vrijheid. Het zorgde er voor dat ze er op een ‘goede dag’ toch even uit kon. Een boodschapje doen, fijn een half uurtje weg met de hond, even naar een vriendin, dat soort kleine, maar ontzettend belangrijke dingen. Als dat niet meer kan, zal mijn moeder niet veel meer onder de mensen kunnen komen en dat vind ik vreselijk.

De gemeente vergoedt deze vorm van mobiliteit helaas niet. Dit hebben we al met hulp van een maatschappelijk werkster uitgezocht. Zij kwam met het idee voor een scootmobiel. Helaas is dit niet geschikt voor mijn moeder. Door haar MS heeft ze veel last van weersinvloeden (kou, warmte) en dit betekent veel pijn.

Kortom, het zou ontzettend fijn zijn als het lukt om mijn moeder het kleine beetje vrijheid dat ze heeft, terug te geven in de vorm van een nieuwe Canta. Daarom wil ik jullie vragen om een financiële bijdrage, zodat mijn moeder weer kan genieten van haar vrijheid. 

Bedankt en lieve groet,

Mandy

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
79 donaties
€ 3.200,00
Doel: € 3.000,00
106%