Geef mijn broer een beter leven!

Geef mijn broer een beter leven! | Geld inzamelen
 
 
Help mijn broer van zijn schulden af...

Ik wil graag geld geven aan mijn broer, zelf heb ik hem al in de loop der jaren om en nabij de 11000 euro gegeven om maar eten te kunnen kopen en dus hem uit de financiële shit te helpen, die is al bijna 11 jaar bezig zijn leefomstandigheden te verbeteren en heeft honderden misschien wel duizenden sollicitaties gedaan. Iedere keer wordt hij voor een paar maanden ingehuurd en dan begint het weer van voor af aan.

Zijn huis heeft hij moeten verkopen in 2014 met ongeveer 40000 euro verlies omdat hij de hypotheek van 1200 euro niet kon betalen van 900 euro inkomsten, en dat schraapt door alle ellende gewoon met andere eisers, zoals gas/licht/water, iedere maand bijna de helft weg. Dus, als je iemand nou wilt helpen? Doe dan een donatie voor deze vent, mijn broer, hij verdient het met zijn vriendin een normaler leven te kunnen leiden.

Afgelopen thanksgiving had hij gehoopt op een gezellig etentje te kunnen geven voor zijn familie, maar de bank legde beslag op zijn extra inkomsten van 2000 euro en moest hij dus dit laten schieten, net als zijn verjaardag.  Ik kan je vertellen dat het soms heel erg slecht gaat met hem, emotioneel heb je geen donder om je aan vast te houden, alles kost teveel. Uiteindelijk heb ik geld gegeven om met Kerst toch een soort etentje te verwezenlijken..... Het is een trieste bedoeling waar je geen verzekering tegen kunt afsluiten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.