Geef mijn broer een beter leven!

Geef mijn broer een beter leven! | Geld inzamelen
 
 

Ik wil graag geld geven aan mijn broer, zelf heb ik hem al in de loop der jaren om en nabij de 11000 euro gegeven om maar eten te kunnen kopen en dus hem uit de financiële shit te helpen, die is al bijna 11 jaar bezig zijn leefomstandigheden te verbeteren en heeft honderden misschien wel duizenden sollicitaties gedaan. Iedere keer wordt hij voor een paar maanden ingehuurd en dan begint het weer van voor af aan.

Zijn huis heeft hij moeten verkopen in 2014 met ongeveer 40000 euro verlies omdat hij de hypotheek van 1200 euro niet kon betalen van 900 euro inkomsten, en dat schraapt door alle ellende gewoon met andere eisers, zoals gas/licht/water, iedere maand bijna de helft weg. Dus, als je iemand nou wilt helpen? Doe dan een donatie voor deze vent, mijn broer, hij verdient het met zijn vriendin een normaler leven te kunnen leiden.

Afgelopen thanksgiving had hij gehoopt op een gezellig etentje te kunnen geven voor zijn familie, maar de bank legde beslag op zijn extra inkomsten van 2000 euro en moest hij dus dit laten schieten, net als zijn verjaardag.  Ik kan je vertellen dat het soms heel erg slecht gaat met hem, emotioneel heb je geen donder om je aan vast te houden, alles kost teveel. Uiteindelijk heb ik geld gegeven om met Kerst toch een soort etentje te verwezenlijken..... Het is een trieste bedoeling waar je geen verzekering tegen kunt afsluiten.

 

Inmiddels zijn we in 2023 aanbeland, het gaat wel een beetje beter met hem maar het blijft nog steeds schipperen. Al die tijd die nu voorbij is gegaan is van de ene cent naar de andere gestrompeld, en echt genieten is er nog niet van gekomen.

Iedereen die dit leest, als je wat kan missen, elke cent is welkom.

 

Even een update: Vanwege de baan die hij had moest hij een auto hebben om naar zijn werk te gaan, die had hij tot hij een ongeluk kreeg met zijn auto, total loss. Zoeken op marktplaats, ik (zijn broer) ben met hem naar verschillende verkopers geweest om een andere auto te kopen, om de reistijd ernstig te verkorten. Hij vond een auto naar zijn smaak, en ondanks dat hij net als ik geen bal verstand heeft van auto's, behalve de verkoper van die laatste, dat zal mijn broer nog lang in zijn geheugen staan. van zijn vakantiegeld en een deel dat ik hem voorschoot gingen we de auto halen. Waren we maar zo slim geweest om bij een echte garage te kopen want dat ding begon na een week of wat kuren te vertonen, plots afslaan, op de snelweg, de blowers die je ramen ontwasemen werkten ineens niet meer, de verwarming stopte ermee en naar de garage kreeg hij te horen dat de reparatie bijna 2000 euro zou zijn - voor een wrak van 1750,- en ook uit z'n versnelling vallen, een echte degelijke franse bak.

Na een natte periode begon het interieur te schimmelen en toen was de maat vol. een sloper heeft dat ding opgehaald en er 175 euro voor gegeven. Dit is gewoon pech en notabene was de auto gekeurd op dag van aankoop, ik vraag me af of hier gesjoemeld is. Als ik het adres van die sjacheraar nog kan vinden, zet ik dat hier neer.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 50.000,00
0%