Geef met blijde gave voor Echopraktijk Ostara!

Geef met blijde gave voor Echopraktijk Ostara! | Geld inzamelen
 
 
Inzamelactie voor het starten van een eigen echopraktijk!

Lieve familie en vrienden

(en natuurlijk familie en vrienden van),

zoals een aantal van jullie wellicht weten ben ik bezig met het verwezenlijken van mijn droom, namelijk een eigen echopraktijk starten.


Een praktijk waar niet alleen mooie plaatjes, voldoende tijd en uitleg is bij het vereeuwigen van een bijzonder moment, maar ook een plek waar oog is voor hen voor wie deze “luxe” niet is weggelegd.
Naast mijn gewone commerciële echo bezigheden wil ik in mijn praktijk de mogelijkheid creëren, voor hen die dit echt zelf niet kunnen betalen, om toch in aanmerking te komen voor een gratis pretecho. In de toekomst wil ik tevens uitbreiden naar het bieden van een soort “kraampakket” om de eerste kwetsbare en dure periode door te komen.

Waarom ik dit wil?!
Tijdens mijn werk als kraamverzorgende en verpleegkundige op verloskunde werd ik vaak met armoede van nieuwe en aanstaande ouders geconfronteerd en hoewel ik weet dat deze “luxe” oplossing niet het probleem wegneemt, denk ik wel dat het een moment creëert waarop het even vergeten kan worden of in ieder geval de scherpe randjes er afhaalt. Ook zei die zich deze “luxe” niet kan veroorloven verdient een extra moment om haar ongeboren kind te kunnen bewonderen los van de medische echo die vaak toch gepaard gaat met enige stress.

Om deze droom werkelijkheid te kunnen laten worden wil ik een beroep doen op jullie vrijgevigheid.De bank heeft toegezegd mij te helpen bij deze droom mits ik zelf zorg voor een minimaal bedrag van €5000.

Dus geef met blijde gave en ik zal u niet wederom om meer vragen!

Door te doneren word ik zeker weten blij, maar ook al die aanstaande mama's die dit anders moeten missen!

Om het extra leuk te maken verloot ik onder alle donaties 3 keer een 3D pretecho van 30 minuten als ik mijn eigen praktijk ben gestart!

Dus doe een leuke donatie en laat even op onderstaand email adres weten of je in aanmerking wilt komen voor een gratis echo.

Iedereen alvast bedankt voor jullie aandacht en natuurlijk de donaties die jullie gaan doen!

Liefs,
Simone

praktijkostara@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 60,00
Doel: € 5.000,00
1%

Deze actie is gesloten.