Geef mensen met albinisme in Afrika een toekomst!

Geef mensen met albinisme in Afrika een toekomst! | Geld inzamelen
 
 
BREAKING the silence on top of Africa

In een deel van Afrika wordt nog door velen geloofd dat er geneeskrachtige werkingen zitten in de ledenmaten van mensen met albinisme. Hierdoor vinden jaarlijks meerdere ontvoeringen, aanvallen en moorden plaats van onschuldige mensen met albinisme.

DIT MOET STOPPEN!

Daarom ga ik in september de enorme uitdaging aan om de hoogste berg van Afrika te beklimmen: de Kilimanjaro! Een persoonlijke uitdaging, maar eentje met een duidelijk doel voor ogen: veranderen van misvattingen over albinisme.

Ik heb zelf albinisme en het geluk in een veilig land geboren te zijn. Met deze (sponsor)actie hoop ik een klein beetje bij te dragen aan de veiligheid van andere mensen met albinisme. Het is belangrijk en nodig om alle onjuistheden de wereld uit te helpen door het creëren van 'awareness', kennis en begrip. In het verlengde daarvan zamel ik zoveel mogelijk geld in om aan dit doel te werken.

Deze beklimming wordt georganiseerd vanuit de Josephat Torner Foundation Europe (JTFE). Josephat is een Tanzaniaanse mensenrechtenactivist met albinisme. Zelf klimt hij ook mee! De stichting JTFE zet zich in om het leven en de veiligheid van mensen met albinisme te verbeteren in met name Tanzania. Meer weten over hen? Kijk dan op jtfe.org.

Sponsor mij! 
Draag je steentje bij en doneer. De gehele opbrengst gaat naar JTFE (de reis en alles wat daarbij komt kijken bekostig ik zelf). Elke euro is er eentje. Zo hoop ik dat mensen met albinisme ook in Afrika een veilige en mooie toekomst tegemoet kunnen gaan.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 395,00

Deze actie is gesloten.