Geef Marc een waardevolle afscheid

Geef Marc een waardevolle afscheid | Geld inzamelen
 
 
Laat Marc Zoethout zijn wensen uitkomen

Wij hebben als famile deze actie opgezet, omdat er veel problemen zijn geweest tijdens zijn periode met zijn ex'en, en niet bij stil gestaan heeft om een uitvaartverzekering af te sluiten.

Je had nog zoveel plannen. Helaas ben je bij ons weg gegaan op 32 jarige leeftijd, veel te vroeg. Hierbij zijn wij als familie een actie begonnen om toch jou wensen uit te laten komen. 

Wij als familie zullen het op prijs stellen om samen te voor zorgen dat het financieel mogelijk wordt om Marc het afscheid te geven die hij heeft verdiend! Elke euro is er 1! En zal benut worden voor zijn uitvaart.

Alvast bedankt iedereen!

Christiaan
16-01-2019

Beste donateurs,

 

Hierbij willen wij als familie jullie alvast bedanken voor de opbrengt die tot nu toe is opgebracht. Vandaag is de dag dat we onze Marc naar  zijn laatste rustplaats mogen brengen. Een persoon die bij veel mensen gelieft is geweest. Ook hij zal jullie heel dankbaar zijn en zal zeer op jullie neerkijken.

 

Vanuit de familie onze dank is groot want zonder jullie had de familie en zware weer geleeft maar wij als familie zijn sterk en helpen elkaar zoals het hoort als familie. 

 

Nogmaals onze dankt, u mag nog steeds doneren om het de familie makkelijker te maken.


142 donaties
€ 4.224,00
Doel: € 10.000,00
42%

Deze actie is gesloten.