geef kinderen in Ghana een toekomst

geef kinderen in Ghana een toekomst | Geld inzamelen
 
 
Wij zamelen geld in voor water, eten en een school

hallo allemaal,

 

De bevolking in Ghana heeft onze hulp hard nodig. veel kinderen slapen buiten omdat er weinig onderdak is. ook moeten veel kinderen en moeders vele kilometer lopen om water te halen, we zijn bezig om een school op te bouwen waar nog veel aan gedaan moet worden. ook maken we water pompen met fris en schoon water zodat ze niet ver hoeven te lopen.

Leven begint met water. En het liefst water wat schoon is en binnen loopafstand, want met water verandert alles. Water is van levensbelang en daarom zijn waterpompen zo belangrijk

Dagopvang kansarme kinderen:
Voor veel kinderen is overleven een grote uitdaging. Kinderen met elk hun eigen dromen en talenten, maar vaak niet de mogelijkheden om daar wat mee te doen. we helpen kinderen met eten en drinken, medicijnen, kleding en onderwijs. Zo bouwen we aan de toekomst!

Incidentele hulp:
Goede medische zorg en toegang tot schoon water, het zijn de eerste levensbehoeften. We geloven in de toekomst van Ghana en we geloven in de toekomst van de kinderen in Ghana. Daarom helpen we mensen bij het zelf ontwikkelen van hun toekomst door incidentele hulp.

Het zal een hele ervaring worden en ook jouw hulp kan ik daarbij zeer goed gebruiken! Elke donatie is welkom en zal direct besteed worden aan de projecten daar.
Er is veel armoede en er is weinig eten.

Daarom wil ik u/jou vragen mij te sponsoren voor deze actie.

Alle beetjes helpen.

Alvast Bedankt!
groet, Micaela van Olst
klas: g3v2ap
opleiding verzorgende Ig 
Hoornbeeck College Apeldoorn

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 485,00
Doel: € 1.000,00
48%

Deze actie is gesloten.