Geef Kim extra Kracht!

Geef Kim extra Kracht! | Geld inzamelen
 
 
Kim wil haar kankercellen zo lang mogelijk de baas te blijven, en daar kun jij bij helpen!

Kim, 33 jaar en samen met mij fabrikant van twee schatten van kinderen, kreeg onlangs te horen dat haar borstkanker terug was. Deze keer niet in haar borst, maar in de vorm van een uitzaaiing in haar heup. Serieuze shit dus. De reguliere geneeskunde geeft haar nog een paar jaar, als het meezit.

Dus: paniek? Drama? Nou, nee – juist niet! Kim voelde de positieve energie zelfs spontaan opborrelen en dacht meteen een plan uit. Ze is er namelijk van overtuigd dat ze - naast de reguliere behandeling - ook met het in balans brengen van haar mentale en fysieke gezondheid nog flink wat extra jaren kan winnen.

En - oké, toch een scheutje drama - Jinte en Midas kunnen echt nog niet zonder hun moeder. 

Essentieel in Kim's route naar die extra kracht en extra jaren is een opname in het 3E Zentrum in Zuid-Duitsland. Dit centrum heeft een programma opgesteld voor mensen met kanker, waarbij intensief aan de slag wordt gegaan met zowel hun mentale als fysieke conditie. Dit programma kan (en zal!) een niet te onderschatten bijdrage leveren aan Kim's gezondheid en levensduur. 

Vind je dat vaag of zweverig klinken? Zo dacht ik er voorheen ook over. Inmiddels ben ik overtuigd van het tegendeel. Mensen uit de hele wereld komen al ruim tien jaar naar deze Duitse kliniek toe, en niet zonder resultaat. En nee, er worden geen mensen ingestraald, maar er wordt gewerkt volgens een programma dat gebaseerd is op gedegen praktijkonderzoek en wetenschappelijke feiten. Maar neem vooral even de tijd om Kim's eigen uitleg te lezen!

Goed, Kim heeft dus een stevige strohalm te pakken. Maar - je voelt hem al aankomen - dat programma is niet gratis. Een deel van de kosten hebben we inmiddels gedekt. Maar er blijft nog steeds zo'n 7.500 euro over. En dat hebben wij zelf niet direct paraat.

Daarom hierbij mijn ultieme poging om Kim op korte termijn naar Duitsland te krijgen. Met z'n 'heel velen' is dat bedrag namelijk best op te brengen, toch?

Als je gaat doneren: je bent een held! Daar ben ik je ontzettend dankbaar voor (understatement), en Kim ook. Misschien bakt ze wel een taart voor je – een gezonde dan.

Alvast héél erg bedankt.

PS. Voel je vrij om deze actie te delen, dat waarderen we!

Chris Zwart
02-07-2018

Mensen! Pf.

Ik ben er een beetje stil van. En Kim ook. Dit hadden we niet bepaald verwacht. De donaties bleven maar komen - we zijn er gewoon al! 

Ik ben iedereen die gedoneerd heeft en/of de actie deelde ontzettend dankbaar. Het liefst zou ik jullie allemaal persoonlijk bedanken, maar dat zou me een dag kosten.

Er zijn mensen bij die we goed kennen, maar ook mensen die we al heel lang niet gezien hebben - zelfs mensen die we helemaal niet kennen. Dit geeft niet alleen moed, maar ook nóg meer energie. 

Nu gaan we even bijkomen van de schrik. Wil je weten hoe het verder gaat? Via ons blog houden we je ze goed mogelijk op de hoogte.

Jullie zijn geweldig.

 


189 donaties
€ 10.025,00
Doel: € 7.500,00
133%

Deze actie is gesloten.