Geef Glenn zijn oude leven terug.

Geef Glenn zijn oude leven terug. | Geld inzamelen
 
 
Help Glenn zijn oude leven terug te krijgen.

Glenn heeft de ziekte van Lyme.

Iedereen die Glenn kent weet dat hij al van alles heeft geprobeerd om beter te worden.

Zijn leven is verwoest door de beet van een teek in 2012, waarbij de reguliere zorg een steek heeft laten vallen door niets te doen na een melding dat Glenn een EM (Rode kring) heeft na te zijn gebeten door een teek tijdens een survival tocht met school. De huisartsenpost vond het niet nodig dat Glenn op de praktijk zou verschijnen en meldde dat koelen en in de gaten houden of er geen koorts zou komen voldoende moest zijn.

Helaas weten we nu beter…

Glenn gaat niet meer naar school en zit hele dagen thuis. Zijn droom om professioneel wielrenner te worden is in het water gevallen en uitzicht op een pijnvrij en zorgeloos leven zit er niet in. Dit alles door een klein beestje zo groot als een speldenknop wat je de Borrelia bacterie kan geven.

De Borrelia bacterie die door een teek overgedragen kan worden sloopt je zenuwstelsel.

Loop je te lang met klachten dan krijg je chronische Lyme. Dit gebeurd doordat de bacterie je zenuwcellen kapot maakt die uit zichzelf niet meer herstellen.

Je kan jarenlang probleemloos met deze bacterie rondlopen zonder dat je misschien weet of je er mee besmet bent, maar wordt je een keer goed ziek en je lichaam heeft een verminderde weerstand dan kan hij toeslaan. Dit is bij Glenn gebeurd in 2013. Na een flinke verkoudheid en veel trainen op de baan kreeg hij pijn aan zijn knieën en dat was het begin van een doos vol ellende.

Aangezien de natuurgeneeskundige en reguliere zorg hem niets meer te bieden hebben zijn we bezig om Glenn naar een kliniek in Duitsland te kunnen laten gaan.

Bij de Infusio kliniek in Frankfurt http://www.infusio.org/medical/chronic-disease doen ze aan stamcel therapie.

Naast de stamcel therapie zorgen ze ervoor dat je lichaam weer in een juiste conditie komt, zodat je eigen immuunsysteem de Lyme bacterie de baas kan zijn.

Een totale behandeling van twee weken kost 30.000,00 euro.

Doordat we al jarenlang met Glenn bezig zijn om te zoeken naar de oorzaak van zijn problemen hebben wij al zoveel geld uitgegeven dat het voor ons niet gemakkelijk is om dit bedrag even snel bij elkaar te krijgen. Glenn kan zijn behandeling starten op 21 augustus. Elk beetje hulp hierin is dus van harte welkom.

 We kunnen niet iedereen persoonlijk bedanken als je ons steunt maar namens Glenn zijn we iedereen dankbaar die wat bijdraagt.

Wil je mijn hele verhaal lezen dan kan dat op mijn website www.glennmertens.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
559 donaties
€ 27.351,00
Doel: € 30.000,00
91%

Deze actie is gesloten.