Geef Elvira een nieuwe start.

Geef Elvira een nieuwe start. | Geld inzamelen
 
 
Geef Elvira een nieuwe start door haar financieel te steunen na haar motorongeluk.

 Elvira Hensums, de 'Race chick' in het fluo groen is afgelopen 14 mei 2018 tijdens haar hobby/ passie op Circuit Park Zandvoort gevallen/gecrasht. Er zijn 2 bochten waar je niet wil vallen en bij 1 daarvan ging het toch mis. Ze is hard in de bandenstapels terecht gekomen wat haar leven heeft veranderd. Ze is gelijk met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Haar toestand leek stabiel en ze was gewoon bij kennis. Toch zijn de gevolgen vrij heftig. In het ziekenhuis is de diagnose gesteld: “2 gebroken ruggenwervels, beschadigd ruggenmerg, twee beschadigde nekwervels en een klaplong”. Ze is dan ook direct geopereerd om de 2 ruggenwervels te stabiliseren. De operatie is succesvol gelukt, echter heeft de breuk van haar ruggenwervel veel schade aangericht, een dwarslaesie. Ze heeft vanaf haar middel naar beneden geen gevoel meer en of haar gevoel ooit nog terug komt weet niemand. De kans op volledig herstel is negatief. 

Door deze gebeurtenis zal er veel geld nodig zijn om haar leven weer leefbaar te maken. Denk hierbij aan aanpassingen in en om de woning, een rolstoelauto en als banketbakster/patissier van beroep een voor haar werkbare keuken om weer van te genieten. De kleine dingen die voor ons zo normaal zijn, zullen voor Elvira een grote uitdaging worden.

Als familie van Elvira willen we haar op alle mogelijke manieren helpen en gunnen we haar en haar partner Martijn een financieel zorgeloze nieuwe start van hun aangepaste leven. Met uw hulp kunnen we dit realiseren. 

Wilt u Elvira en Martijn steunen door middel van een donatie, dan kunt u doneren via de knop ''♥ DONEER''

 

Alvast ontzettend bedankt en veel liefs,

de 'van der Meertjes'.

( nichtjes, oom en tante van Martijn )

 

PS: Dit bericht delen op social media wordt gewaardeerd.

 

Elvira Hensums
06-08-2018

Nog een lieve actie van vrienden, heel veel succes met het fietsen.

Nadat wij dit vreselijke nieuws te horen hebben gekregen en de ongeloof en het verdriet ruimte gemaakt heeft voor positieve energie kwamen wij op het idee om een uitdaging aan te gaan om op deze manier geld in te zamelen.
Geld wat nodig gaat zijn voor bijvoorbeeld aanpassingen in en om huis, vervoersmiddelen en haar nieuwe passie, handbiken.

Hierom hebben wij, Michael Ham, Kees Louter en Jan-Willem Louter besloten om ons in te schrijven voor de IJSSELMEER CHALLENGE. Deze challenge wordt 19 Augustus aanstaande verreden en wordt georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport en is een fietstocht in de omgeving van het Ijselmeer.
Deze fietstocht is in de volgende afstanden te fietsen:

50 Km, 100 Km, 150 Km, 200 Km en 300 Km.

Wij hebben besloten om ons alle 3 in te schrijven voor de 300 Km tocht.
Gezien onze beperkte wielren ervaring zal dit voor ons een hele beproeving worden maar wel een beproeving met een goed doel !
Wij hopen met deze uitdaging geld in te zamelen om Elvira en Martijn een hart onder de riem te steken en ze te steunen in deze zware en hectische periode.

Sportieve groetjes Michael, Kees en Jan-Willem

https://www.doneeractie.nl/fietsen-voor-een-nieuwe-start/-29378

 


Elvira Hensums
06-06-2018

Update Elvira 5-6-2018

Vroeger als verwacht overgeplaatst naar revalidatie centrum de Hoogstraat in Utrecht per ambu🚑. Heb het goed gehad in het VUmc in Amsterdam maar nu is het tijd voor actie om zo veel mogelijk zelfstandig te gaan worden😁.

Elvira


250 donaties
€ 13.155,00
Doel: € 60.000,00
21%

Deze actie is gesloten.